Kundeopplevelse for Shop Pay Installments

Bruk denne siden for å finne ut mer om kundeopplevelsen for kunder som betaler med Shop Pay Installments. Shop Pay Installments lar kundene dele opp kjøpet i fire like avdragsbetalinger. Kunden kan velge dette alternativet når de betaler med Shop Pay.

Kasseopplevelse for kunder som bruker Shop Pay Installments

Steg:

1. Kunden legger til varer i handlekurven.
  2. Kunden betaler med Shop Pay.
  3. Kunden velger Shop Pay Installments og velger å betale for bestillingen i fire like avdrag.

Når en kunde velger Shop Pay Installments, gjennomgår de kjøpet, og blir presentert for et av følgende alternativer:

• Gjøre sin første betaling i kassen
  • Gjøre sin første betaling to uker etter at kjøpet ble gjort

De tre gjenværende betalingene belastes kundene debet- eller kredittkort hver 2. uke. Kundene får en e-postpåminnelse før hver betaling belastes.

Kredittpoeng og kvalifisering

Kundens kredittpoeng påvirkes ikke dersom de bruker Shop Pay Installments. Hvis kunden ikke betaler avdraget, eller gjør en sen betaling, vil deres berettigelse for å gjøre kjøp med Shop Pay Installments i fremtiden imidlertid bli påvirket.