Tredjeparts betalingsleverandører

Hvis du ikke bruker Shopify Payments og vil godta kredittkort, kan du velge mellom over 100 kredittkort-betalingsleverandører for Shopify-butikken din.

Shopify støtter to ulike typer kredittkort-betalingsleverandører: direkte leverandører og eksterne leverandører. Hvis du bruker en direkte leverandør, kan kundene fullføre kjøpene sine direkte i nettbutikken uten å måtte betale på en tredjepartskasse. Hvis du bruker en ekstern leverandør, må kundene fullføre kjøpene på en kasseside som drives utenfor nettbutikken din.

Du kan aktivere eller endre betalingsleverandør fra Betalingsleverandører-siden i Shopify-administratoren.

I denne seksjonen