Vanlige spørsmål om Shop Pay Installments

Er det noen ytterligere kostnader for kundene?

Det er ingen ytterligere omkostninger, renter eller forsinkede avgifter.

Kan jeg justere prisintervallet som er tilgjengelig for Shop Pay Installments?

Nei. Installments er bare tilgjengelig for bestillinger mellom 50 og 1 000 USD, inkludert rabatter, frakt og avgifter.

Kan jeg tilpasse hvilke produkter Shop Pay Installments er tilgjengelig for?

Shop Pay Installments kan ikke tilpasses for hvert produkt fordi det er tilgjengelig for alle produkter i butikken din innenfor den berettigede prisklassen, ekskludert gavekort.

Kan kunder kjøpe gavekort med Shop Pay Installments?

Nei. Kunden kan ikke kjøpe gavekort med Shop Pay Installments.

Hvordan kan jeg hjelpe kunder som har et spørsmål eller problem med Shop Pay Installments?

Hvis en kunde har spørsmål om lånet sitt, betaling eller administrasjon av kontoen sin, kan du gi dem en kobling til Hjelpesenteret for Installments.

Hvis en kunde har spørsmål om Shop Pay eller Shop-appen, kan du gi dem koblingen til Betaling i avdrag med Shop Pay

Hvordan viser jeg bestillinger som er gjort med Shop Pay Installments?

1. Fra Shopify-administrator går du til Bestillinger.
  2. Skriv inn «Shop Pay Installments» i søkefeltet.
  3. Gå gjennom listen over bestillinger som er lagt inn med Shop Pay Installments.

Hvordan vil jeg motta betaling for bestillinger gjort med Shop Pay Installments?

• Du vil motta full betaling for bestillingen på forhånd, ekskludert gebyret som trekkes for bruk av Shop Pay Installments.
  • Du trenger ikke å innhente betalinger fra kundene dine.
  • Innen 1 til 3 virkedager sendes utbetalinger til samme bankkonto som du bruker for Shopify Payments.