Vanlige spørsmål om Shop Pay Avdrag

Bruk denne siden for å finne svar på vanlige spørsmål fra nettbutikkeiere.

Er det noen ytterligere kostnader for kundene?

Nei. Det er ingen tilleggsgebyrer, renter eller forsinkelsesgebyrer. Det påvirker heller ikke kundens kredittscore.

Blir transaksjonsgebyrer for Shop Pay Avdrag returnert til meg når jeg utsteder en refusjon?

Nei. Når du refunderer en bestilling som er gjort med Shop Pay Avdrag, sender du betalingen tilbake til kunden. Transaksjonsgebyret for Shop Pay Avdrag blir imidlertid ikke returnert til deg når du utsteder en refusjon. Finn ut mer om å opprette returer og refusjoner.

Kan jeg justere prisintervallet som er tilgjengelig for Shop Pay Avdrag?

Nei. Shop Pay Avdrag er bare tilgjengelig for bestillinger mellom 50 USD og 3000 USD, inkludert rabatter, frakt og avgifter.

Kan jeg velge hvilke produkter Shop Pay Avdrag er tilgjengelig for?

Nei. Shop Pay Avdrag kan ikke tilpasses for hvert produkt, fordi det er tilgjengelig for alle produkter i butikken din innenfor den berettigede prisklassen, bortsett fra gavekort og abonnementsprodukter.

Kan jeg laste ned Shop Pay Avdrag-logoen?

Ja. Du kan finne ut mer om hvordan du bruker Shop Pay-merkevarematerialer på riktig måte før du laster ned og bruker Shop Pay Avdrag-logoen i markedsføringsmateriell.

Kan kunder kjøpe gavekort med Shop Pay Avdrag?

Nei. Kunden kan ikke kjøpe gavekort med Shop Pay Avdrag.

Kan kunder kjøpe abonnementsprodukter med Shop Pay avdrag?

Nei. Kunder kan ikke kjøpe abonnementsprodukter med Shop Pay avdrag.

Hvordan kan jeg hjelpe kunder som har et spørsmål eller problem med Shop Pay Avdrag?

Hvordan får jeg betalt?

Når du har samlet inn betalingen for en bestilling som er lagt inn med Shop Pay Avdrag, mottar du full innbetaling for bestillingen innen én til tre virkedager, ekskludert gebyret som trekkes for bruk av Shop Pay Avdrag. Du trenger ikke å innhente betalinger fra kundene dine.

Du får betalt av Affirm, og utbetalingene sendes til den samme bankkontoen som du bruker for Shopify Payments. Tilpassede utbetalingsplaner påvirker ikke utbetalinger fra Shop Pay Avdrag.

Finn ut mer om å motta betalinger gjennom Shopify Payouts.

Hvordan viser jeg bestillinger som er gjort med Shop Pay Avdrag?

1. Fra Shopify-administrator går du til Bestillinger.
  2. Skriv inn «Shop Pay Avdrag» i søkefeltet.
  3. Gå gjennom listen over bestillinger som er lagt inn med Shop Pay Avdrag.

Hvordan ser jeg utbetalinger for Shop Pay Avdrag-bestillinger?

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger.
  2. Klikk Betalinger.
  3. I Shopify Payments-delen klikker du på Vis utbetalinger.
  4. Klikk på Vis transaksjoner.
  5. Klikk på Filter.
  6. I feltet Vis alle ressurser der velger du Betalingsmåte.
  7. I feltet er velger du Shop Pay Avdrag.
  8. Klikk på Legg til filter.

Hva skjer når en kunde returnerer en vare som er betalt med Shop Pay Avdrag?

Hvis kundens refusjonsbeløp er mindre enn det gjenstående beløpet på Shop Pay Avdrag-saldoen, kan kunden forvente en eller begge av følgende:

• En lavere betalingssaldo på den siste betalingen
  • Færre fremtidige betalinger på den gjenstående lånesaldoen

Hvis kundens refusjonsbeløp er mer enn det gjenstående beløpet på Shop Pay Avdrag-saldoen, kan kunden forvente å motta differansen som en refusjon til det opprinnelige debet- eller kredittkortet.

Finn ut mer om refusjon av en bestilling.

Hvilke betalingsmåter aksepteres?

Shop Pay Avdrag er tilgjengelig for kjøp gjort med debet- eller kredittkort.