Shop Pay Installments – ofte stillede spørgsmål

Er der nogen ekstra omkostninger for kunder?

Der er ingen ekstra gebyrer, rentesatser eller gebyrer for sen betaling.

Kan jeg justere det prisinterval, der er tilgængeligt for Shop Pay Installments-ordrer?

Nej. Installments er kun tilgængeligt for ordrer mellem 50 og 1.000 USD, inklusive rabatter, levering og skatter.

Kan jeg tilpasse, hvilke produkter Shop Pay Installments er tilgængeligt for?

Shop Pay Installments kan ikke tilpasses for hvert enkelt produkt, da det er tilgængeligt for alle produkter i din butik, som falder inden for det kvalificerede prisinterval (eksklusive gavekort).

Kan kunder købe gavekort ved hjælp af Shop Pay Installments?

Nej. Kunder kan ikke købe gavekort ved hjælp af Shop Pay Installments.

Hvordan kan jeg hjælpe mine kunder, hvis de har spørgsmål til brugen af Shop Pay Installments eller oplever problemer?

Hvis en kunde har spørgsmål omkring sit lån, foretagelse af en betaling eller administrering af sin konto, kan du give vedkommende et link til Hjælp til Installments.

Hvis en kunde har spørgsmål omkring Shop Pay eller Shop-appen, kan du give vedkommende et link til Ratebetaling med Shop Pay