Shop Pay Afbetaling – ofte stillede spørgsmål

Brug denne side til at få svar på ofte stillede spørgsmål fra webshopejere.

Er der nogen ekstra omkostninger for kunder?

Nej. Der er ingen ekstra gebyrer, rentesatser eller gebyrer for sen betaling. Der er heller ingen indvirkning på dine kunders kreditvurdering.

Får jeg Shop Pay Installments-transaktionsgebyrer retur, når jeg udsteder en refusion?

Nej. Når du refunderer en ordre, der er oprettet via Shop Pay Afbetaling, sendes betalingen tilbage til kunden. Shop Pay Afbetaling-transaktionsgebyret sendes ikke tilbage til dig, når du udsteder en refusion. Få mere at vide om, hvordan du opretter returneringer og refusioner.

Kan jeg justere det prisinterval, der er tilgængeligt for Shop Pay Afbetaling-ordrer?

Nej. Shop Pay Afbetaling er kun tilgængelig for ordrer mellem 50 og 3.000 USD, inklusive rabatter, levering og afgifter.

Kan jeg vælge, hvilke produkter Shop Pay Afbetaling er tilgængeligt for?

Nej. Shop Pay Afbetaling kan ikke tilpasses til hvert enkelt produkt, da det er tilgængeligt for alle produkter i din butik, som falder inden for det kvalificerede prisinterval (eksklusive gavekort og abonnementsprodukter).

Kan jeg downloade Shop Pay Afbetaling-logoet?

Ja. Du kan få mere at vide om, hvordan du bruger Shop Pay-brandingmaterialer korrekt, før du downloader og bruger logoet for Shop Pay Afbetaling i dine markedsføringsmaterialer.

Kan kunder købe gavekort ved hjælp af Shop Pay Afbetaling?

Nej. Kunder kan ikke købe gavekort ved hjælp af Shop Pay Afbetaling.

Kan kunder købe abonnementsprodukter ved hjælp af Shop Pay Afbetaling?

Nej. Kunder kan ikke købe abonnementsprodukter ved hjælp af Shop Pay Afbetaling.

Hvordan kan jeg hjælpe mine kunder, hvis de har spørgsmål til brugen af Shop Pay Afbetaling eller oplever problemer?

• Hvis en kunde har spørgsmål vedrørende sit lån, foretagelse af en betaling eller administration af sin konto, kan du give vedkommende et link til Hjælp til Afbetaling.
  • Hvis en kunde har spørgsmål vedrørende Shop Pay eller Shop-appen, kan du give vedkommende et link til Ratebetaling med Shop Pay.

Hvordan modtager jeg betaling?

Når du har registreret betalingen for en ordre, der er afgivet ved hjælp af Shop Pay Afbetaling, modtager du den fulde betaling for din ordre inden for 1-3 arbejdsdage, eksklusive det gebyr, der pålægges for brug af Shop Pay Afbetaling. Du skal ikke opkræve betaling fra dine kunder.

Du bliver betalt af Affirm, og dine udbetalinger sendes til den samme bankkonto, som du bruger til Shopify Payments. Tilpassede udbetalingsplaner påvirker ikke Shop Pay Afbetaling-udbetalinger.

Få mere at vide om modtagelse af udbetalinger via Shopify-udbetalinger.