Aktivering af betalingsmetoder for Shopify POS-appen

Du kan aktivere forskellige betalingsmetoder i Shopify POS, så dine kunder har et udvalg af betalingsmuligheder ved betaling.

Aktivér kontantbetalinger for Shopify POS-appen

Kontante transaktioner er aktiveret som standard. Hvis du ikke længere vil acceptere kontanter, kan du deaktivere kontante transaktioner. Der er ingen yderligere gebyrer eller opkrævninger for kunden eller butikken i forbindelse med kontantbetalinger.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingsindstillinger i Shopify POS.

2. Tryk på Kontant under Andre betalingstyper for at aktivere eller deaktivere funktionen.

Aktivér betaling med gavekort for Shopify POS-appen

Gavekort er en god måde at øge dine salg på. Gavekort hjælper også med at promovere din butik, når dine kunder køber gavekort til deres venner og familie.

Hvis du vil sælge fysiske gavekort, skal du købe dem fra Shopifys hardwarebutik.

Du skal aktivere gavekort som betalingsmetode i Shopify POS-appen, før du kan acceptere betalinger med gavekort.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingsindstillinger i Shopify POS.

2. Tryk på Gavekort.

3. Aktivér følgende valgmuligheder:

- Acceptér betalinger med gavekort for gavekort, som du kan udskrive og maile til kunder. - Acceptér fysiske gavekort for fysiske gavekort. Du skal stadig bestille en beholdning af disse, hvis du ikke allerede har gjort det.

Bestilling af fysiske gavekort

Du kan vælge dit design og bestille fysiske gavekort i Shopifys hardwarebutik.

Tilgængelighed af fysiske gavekort efter land.
Mulighed for gavekort Tilgængelighed
Specialdesignede plastikgavekort USA, Canada, Storbritannien, Irland, Tyskland og Australien
Plastikgavekort designet af Shopify USA, Canada, Storbritannien, Irland, Tyskland og Australien
Specialdesignede papirgavekort USA, Canada, Storbritannien, Irland og Tyskland
Papirgavekort designet af Shopify USA, Canada, Storbritannien, Irland og Tyskland
Lommer til gavekort USA, Canada, Storbritannien, Irland og Tyskland

Aktivering af tilpassede betalinger for Shopify POS-appen

Du kan opsætte en tilpasset betalingsmetode, hvis du vil acceptere manuelle betalinger, der ikke behandles af Shopify såsom checks, tilgodebevis eller terminaler fra tredjeparter.

Shopify sporer følgende ordreoplysninger for tilpassede betalingsmetoder:

• ordrenummer
  • tilknyttede kundeoplysninger
  • varelinjer
  • ordretotal, inklusive skatter
  • ordredato og tidsstempler
  • den tilpassede betalingstype, der blev anvendt

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingsindstillinger i Shopify POS.

2. Tryk på Tilføj tilpasset betalingstype under Tilpassede betalingstyper.

3. Angiv navnet på en betalingstype i feltet, og tryk på Gem.

4. Tryk på til/fra-knappen for at aktivere eller deaktivere den tilpassede betalingstype.

Deaktivering af tilpassede betalinger for Shopify POS-appen

Hvis du deaktiverer en betalingsmetode, vises den ikke som en betalingsmulighed ved betaling.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingsindstillinger i Shopify POS.

2. Tryk på til/fra-knappen på siden Betalingstyper for at aktivere eller deaktivere betalingstypen.