Behandling af testtransaktioner med Shopify POS

Når du har opsat dine butikkers hardware, betalingsmetoder og produkter, er du klar til at behandle en testtransaktion.

Hvis du behandler en testtransaktion, kan du sikre dig, at du er klar til at modtage betalinger fra dine kunder.

Du skal gøre følgende, inden du behandler en testtransaktion:

• Aktivér kontantbetalinger: Du kan behandle forskellige betalingstyper ved hjælp af Shopify POS. Brug kontantbetaling til testformål.

• Aktivér kassesporing og start en ny session: Sessioner for kassesporing bruges til regelmæssigt at afstemme kontantskuffen og holde regnskab med de beløb, som medarbejderne har håndteret. Hvis du starter en ny session til din testtransaktion, kan du adskille den fra dine personlige arkiver.

• Opret en testkunde: Du kan oprette profiler til dine kunder for at gemme deres navne og kontaktoplysninger. Det er særlig nyttigt at registrere dine kunders kontaktoplysninger i forbindelse med udsendelse af kvitteringer via mail og udvidelse af din kundebase til e-mailmarkedsføringskampagner. Opret en kunde med en mailadresse, som du har adgang til, til testformål.

• Tilpas kvitteringer: Du kan tilpasse de oplysninger, der vises på din butiks kvitteringer.

Behandling af en testtransaktion

1. Læg et produkt i indkøbskurven. Hvis du vil lægge et produkt i indkøbskurven, skal du trykke på > Produkter og vælge et produkt på listen. Hvis produktet har varianter, skal du vælge en variant. Hvis du bruger stregkoder i din butik, kan du også scanne produktets stregkode.

2. Hvis du vil føje en kunde til ordren, skal du trykke på dockfeltet Tilføj kunde og vælge din testkunde.

3. Tryk på Betaling > Kontant > Præcise byttepenge.

4. Tryk på Send kvittering via mail, Send kvittering via sms eller Udskriv kvittering.

5. Tryk på Ordrebemærkning, og angiv Testtransaktion i feltet til dine personlige arkiver.

6. Tryk på Udført.

Du kan se testordren på ordresiden ved at trykke på , Ordrer og derefter vælge ordren. Du kan behandle flere testtransaktioner, hvis du ønsker at teste andre indstillinger.

Du kan lukke sporingssessionen, når du har færdigbehandlet dine testtransaktioner.