Testitapahtuman käsitteleminen Shopify-myyntipisteessä

Kun olet määrittänyt kauppasi laitteiston, maksutavat ja tuotteet, olet valmis käsittelemään testitapahtuman.

Käsittelemällä testitapahtuman voit varmistaa, että olet valmis hyväksymään maksuja asiakkailtasi.

Ennen kuin käsittelet testitapahtuman, tee seuraavat toimenpiteet:

• Aktivoi käteismaksut: Voit käsitellä erilaisia maksuja Shopify-myyntipisteellä. Käytä testaamiseen käteismaksua.

• Ota käteisseuranta käyttöön ja aloita uusi istunto: Käteisseurantaistuntojen avulla voit laskea kassalaatikon saldon säännöllisesti ja pitää henkilöstöä vastuussa käsittelemistään rahoista. Aloittamalla uuden istunnon testitapahtumaa varten, voit pitää sen erillään muista tapahtumista.

• Luo testiasiakas: Voit luoda asiakkaillesi profiileja, joiden avulla he voivat tallentaa nimensä ja yhteystietonsa. Asiakkaiden yhteystietojen tallentaminen on erityisen hyödyllistä siinä tapauksessa, jos lähetät kuitit sähköpostitse tai jos haluat laajentaa sähköpostimarkkinointi­kampanjoita vastaanottavaa asiakaskuntaasi. Luo testaamista varten asiakas käytössäsi olevaa sähköpostiosoitetta käyttämällä.

• Mukauta kuitteja: Voit mukauttaa kauppasi kuiteissa näkyviä tietoja.

Tällä sivulla

Testitapahtuman käsittely

1. Lisää tuote ostoskoriin. Jos haluat lisätä tuotteen ostoskoriin, napauta > Tuotteet ja valitse tuote luettelosta. Jos tuotteesta on eri versioita, valitse versio. Jos käytät kaupassasi viivakoodeja, voit myös skannata tuotteen viivakoodin.

2. Jos haluat lisätä asiakkaan tilaukseen, napauta älykkäässä ruudukossa Lisää asiakas ja valitse testiasiakkaasi.

3. Napauta Kassa > Käteinen > Tarkka summa.

4. Napauta Sähköpostikuitti, Tekstiviestikuitti tai Tulosta kuitti.

5. Napauta Tilaushuomautus ja kirjoita kenttään omaa seurantaasi varten Testitapahtuma.

6. Napauta Valmis.

Voit tarkastella testitilausta tilaussivulla napauttamalla , Tilaukset ja valitsemalla sitten tilauksen. Voit käsitellä useampia testitapahtumia, jos haluat testata muita asetuksia.

Kun olet lopettanut testitapahtumien käsittelyn, voit sulkea seurantaistunnon.