Asiakasprofiilin luominen

Jos asiakas ei ole ostanut sinulta ennen, voit luoda hänelle asiakasprofiilin.

Asiakasprofiili voi sisältää seuraavat tiedot:

• Etu- ja sukunimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Huomautuksia
  • Toimitusosoitteet
  • Haluaako asiakas vastaanottaa markkinointitietoja
  • Onko asiakas vapautettu veroista
  • Asiakastunniste

Asiakasprofiilin luominen manuaalisesti

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksesta Lisää asiakas.
  2. Napauta Lisää uusi asiakas*..
  3. Syötä asiakkaan tiedot. Sinun on annettava vähintään etunimi asiakkaalle.
  1. Valinnainen: Jos haluat tallentaa asiakkaan tiedot lisäämättä asiakasta ostoskoriin, poista Lisää asiakas ostoskoriin -valinta.
  2. Napauta Tallenna.

Asiakasprofiilin luonti asiakkaan tiedoista

Jos olet aktivoinut Shop Payn kaupassasi, voit käyttää asiakkaan kuitinvalintaa asiakastietojen keräämiseen ja asiakastilien luomiseen kaupassasi Shopify-myyntipisteellä. Maksamisen aikana asiakas valitsee, miten hän haluaa vastaanottaa kuittinsa. Jos asiakkaan tiedot vastaavat jonkin Shop-tilin tietoja, hänen tietonsa näkyvät kassalla, ja asiakas voi valita, haluaako hän vastaanottaa kuitin Shop-sovellukseen, sähköpostitse, tekstiviestillä vai tulosteena. Jos asiakas valitsee digitaalisen kuitin, hänelle luodaan asiakastili.

Kun asiakas maksaa kaupassasi ensimmäistä kertaa, häntä pyydetään ennen kuitin vastaanottamista valitsemaan, haluaako hän saada sinulta markkinointiviestejä. Oletusarvoisesti tämä vaihtoehto on määritetty samalla tavalla kuin nykyiset sähköposti- ja tekstiviestimarkkinoinnin asetuksesi.