Asiakkaan lahjakorttitietojen tarkastelu Shopify POS -sovelluksessa

Voit tarkastella asiakkaan lahjakorttitietoja, kuten jäljellä olevaa saldoa ja tapahtumahistoriaa. Lahjakorttitiedot-näytössä voit tulostaa taikka lähettää sähköpostitse tekstiviestillä lahjakorttitiedot asiakkaalle.

Tee näin:

1. Napauta yleistä hakupalkkia Shopify POS -sovelluksessa.
  2. Kirjoita hakupalkkiin asiakkaan nimi tai sähköposti.
  3. Napauta Asiakkaat.
  4. Napauta hakutuloksissa asiakkaan nimeä.
  5. Napauta Näytä kaikki lahjakortit.
  6. Saat lisätietoja napauttamalla lahjakorttia.
  7. Valinnainen: Napauta Tulosta lahjakortti, Lähetä lahjakortti sähköpostitse tai Lähetä lahjakortti tekstiviestillä, jotta voit lähettää lahjakorttitiedot asiakkaalle.
  8. Valinnainen: Poista lahjakortin aktivointi napauttamalla Poista aktivointi. Toimintoa ei voi kumota.