Sådan ser du oplysninger om kundegavekort i Shopify POS-appen

Du kan se en kundes gavekortoplysninger, herunder restsaldoen og transaktionshistorikken. På skærmen med gavekortoplysninger kan du udskrive, maile eller sende en sms med gavekortoplysningerne til kunden.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på den globale søgelinje i Shopify POS-appen.
  2. Indtast kundens navn eller mailadresse i søgelinjen.
  3. Tryk på Kunder.
  4. Tryk på kundens navn i søgeresultaterne.
  5. Tryk på Se alle gavekort.
  6. Tryk på et gavekort for at få yderligere oplysninger.
  7. Valgfrit: Tryk på Udskriv gavekort, Mail gavekort eller Sms gavekort for at sende gavekortoplysningerne til kunden.
  8. Valgfrit: Tryk på Deaktiver for at deaktivere gavekortet. Dette kan ikke fortrydes.