Læg en kundeprofil i en indkøbskurv

Shopify POS gemmer en kundes oplysninger, så du hurtigt kan knytte ham eller hende til ordren, når vedkommende foretager endnu et køb.

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske Shopify POS Classic.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Tilføj kunde i Shopify POS-appen.

2. Indtast kundens navn eller e-mailadresse i søgefeltet, og tryk derefter på vedkommendes navn i søgeresultaterne.

Du kan slette en kundes oplysninger fra ordren ved at trykke på Fjern kunder.