Sådan lægger du en kundeprofil i indkøbskurven

Shopify POS gemmer en kundes oplysninger, så du hurtigt kan knytte ham eller hende til ordren, når vedkommende foretager endnu et køb.

Læg en kundeprofil i indkøbskurven

Du kan føje en eksisterende kundeprofil til indkøbskurven.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Tilføj kunde i indkøbskurven i Shopify POS-appen.
  2. Indtast kundens navn eller mailadresse i søgefeltet, og tryk derefter på vedkommendes navn i søgeresultaterne.

Du kan slette en kundes oplysninger fra ordren ved at trykke på Fjern kunder.

Tilføj eller opret en kundeprofil for hvert salg manuelt

Hvis du har et Shopify POS Pro-abonnement, og du angiver dine indstillinger for kundeoplysninger til Anbefalet eller Påkrævet, bliver dine medarbejdere bedt om at tilføje manglende kundeoplysninger ved betaling.

Du kan tilføje en eksisterende kundeprofil eller oprette en ny.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Betaling i indkøbskurven.
  2. I visningen Tilføj manglende oplysninger om indkøbskurven trykker du på Tilføj kunde.
  3. Tilføj en eksisterende kunde, eller opret en ny kunde:

• Hvis du vil tilføje en eksisterende kunde, skal du indtaste kundens navn eller mailadresse i søgelinjen og derefter trykke på kundens navn i søgeresultaterne.
    • Angiv kundens kontaktoplysninger i afsnittet Ny kunde for at oprette en ny kunde.
  4. Tryk på Gem.