Opret eller rediger din pinkode til Shopify POS-appen

Inden du kan bruge Shopify POS-appen til at behandle salg, skal en POS-medarbejder logge ind på appen med et administratorbrugernavn og en administratoradgangskode.

Når du er logget ind, skal alle medarbejdere bruge en pinkode til at tilgå Shopify POS. Hvis du er butiksejeren eller har tilladelsen Administrer POS-medarbejdere, kan du oprette og administrere pinkoder. Det er kun butiksejeren, der kan administrere sine egne kontaktoplysninger, sin POS-rolle og sin egen pinkode. Hvis du er medarbejder med adgang til Shopify-administratoren, kan du selv redigere dine egne kontaktoplysninger.

Hvis du har glemt din pinkode eller skal oprette en for første gang, kan du generere en i din Shopify-administrator. Du skal have tilladelsen Administrer POS-medarbejder for at ændre en pinkode til medarbejder.

Opret eller rediger din pinkode

Inden du kan oprette eller ændre en pinkode for en medarbejder, skal medarbejderen have tildelt tilladelsen Få adgang til Point of Sale i sin medarbejderprofil. Få mere at vide om tilføjelse af Point of Sales-medarbejdere.

Trin:

Medarbejderen kan bruge sin nye pinkode til at låse op og få adgang til Shopify POS-appen. Få mere at vide om at logge ind på Shopify POS-appen.

Brug af pinkoder på op til 6 cifre

Du kan tildele pinkoder, som har en længde på 4, 5 eller 6 cifre. Hvis du vil begynde at bruge 5 eller 6-cifrede pinkoder, skal du sørge for at opdatere dine POS-enheder til følgende versioner eller nyere:

Opdater din POS-enhed
Enhedstype POS-appversion
iOS Version 8.12.0
Android Version 8.12.0
Shopify POS Go OS-version 2.0.15 og appversion 8.14.0