Sådan tilføjer du POS-medarbejdere

Hvis du er butiksejeren eller har tilladelsen Administrer POS-medarbejdere, kan du bruge Shopify-administratoren eller Shopify-appen til at tilføje eller fjerne medarbejdere, der har adgang til Shopify POS.

Du kan have to slags medarbejdere med adgang til Shopify POS:

1. Medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen, og som har adgang til Shopify POS, men ikke til din Shopify-administrator. Medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen, er kun tilgængelige for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.
  2. Medarbejdere, der både har adgang til Point of Sale (POS) og Shopify-administratoren, herunder POS-kanalen.

Alle medarbejdere med adgang til kassesystemet (POS) skal have en unik 4-cifret pinkode, som de bruger til at åbne POS.

Loginkravene til Shopify POS

Medarbejderkonti skal have følgende 13 tilladelser for at kunne logge ind på Shopify POS ved hjælp af et Shopify-id eller legitimationsoplysninger:

• Hjemme
  • Ordrer
  • Rediger ordrer
  • Ordrekladder
  • Produkter
  • Gavekort
  • Kunder
  • Rapporter
  • Markedsføring
  • Rabatter
  • App- og kanaladgang
  • Administrer indstillinger
  • Administrer lokationer

Du skal også vælge Giv denne medarbejder adgang til Point of Sale (POS) i afsnittet Adgang til Point of Sale (POS) for at give medarbejdere adgang til Shopify POS.

Medarbejdere med begrænsede administratortilladelser og medarbejdere, der kun har adgang til POS-appen, kan ikke logge ind på Shopify POS, medmindre butiksejeren eller en medarbejderkonto med de nødvendige tilladelser logger ind først.

Når en medarbejder angiver sin pinkode og behandler et salg, knyttes vedkommendes navn til denne ordre. Du kan se, hvilken medarbejder der har behandlet en ordre i detaljevisningen til ordren i Shopify POS samt i ordrens tidslinje i din Shopify-administrator.

Inden du tilføjer medarbejdere, kan du oprette POS-roller, der giver dine POS-medarbejdere tilladelse til specifikke handlinger, der kræves for at drive din butik. Der oprettes en standardrolle, kaldet Partner, til alle POS-medarbejdere, men du kan bruge eller oprette andre POS-roller til at administrere dine POS-medarbejdere.

Du kan tilføje POS-medarbejdere på tre forskellige måder:

Hvis du bruger Shopify POS Pro, kan du tilføje medarbejdere, der udelukkende har adgang til POS-appen, fra kanalen Point of Sale (POS) i din Shopify-administrator eller direkte fra Shopify POS.

Du kan give POS-tilladelser til medarbejdere, som har adgang til Shopify-administratoren. Dette gøres via Shopify-administratoren fra kanalen Point of Sale (POS) eller siden Brugere og tilladelser.