Sådan tilføjer du POS-medarbejdere

Hvis du er butiksejeren eller har tilladelsen Administrer POS-medarbejdere, kan du bruge Shopify-administratoren eller Shopify POS-appen til at tilføje eller fjerne medarbejderkonti, som har adgang til Shopify POS.

Du kan have to slags medarbejderkonti med adgang til Shopify POS:

1. Medarbejderkonti, der udelukkende har adgang til POS-appen, og som har adgang til Shopify POS, men ikke til din Shopify-administrator. Medarbejderkonti, der udelukkende har adgang til POS-appen, er kun tilgængelige for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.
  2. Medarbejderkonti, der både har adgang til kassesystemet (POS) og din Shopify-administrator, herunder POS-kanalen.

Alle medarbejdere med adgang til kassesystemet (POS) skal have en unik 4-cifret pinkode, som de bruger til at åbne POS.

Tilladelser for Shopify-kassesystem (POS)

Medarbejderkonti skal have følgende 13 tilladelser for at kunne logge ind på POS ved hjælp af et Shopify-id eller legitimationsoplysninger:

• Hjemme
  • Ordrer
  • Rediger ordrer
  • Ordrekladder
  • Produkter
  • Gavekort
  • Kunder
  • Rapporter
  • Markedsføring
  • Rabatter
  • Apps og kanaler eller Adgang til alle apps og kanaler, hvis din butik har Shopify Plus
  • Indstillinger
  • Administrer lokationer

Du skal også vælge Giv denne medarbejder adgang til kassesystemet (POS) i afsnittet POS-adgang for give medarbejderen adgang til Shopify POS. Hvis du vælger denne tilladelse, kan din medarbejder logge ind på din Shopify-administrator. Medarbejderen kan også logge ind på POS uden en pinkode. Medarbejdere med begrænsede administratortilladelser og medarbejdere, som udelukkende har adgang til POS-appen, kan ikke logge ind på Shopify POS, medmindre butiksejeren eller en medarbejderkonto med de 13 påkrævede tilladelser logger ind først.

Når en medarbejderkonto angiver sin pinkode og behandler et salg, knyttes medarbejderens navn til den pågældende ordre. Du kan se, hvilken medarbejderkonto der har behandlet en ordre i detaljevisningen til ordren i Shopify POS samt i ordrens tidslinje i din Shopify-administrator.

Inden du tilføjer medarbejderkonti, kan du oprette POS-roller, der giver dine POS-medarbejdere tilladelse til specifikke handlinger, der kræves for at drive din butik. Der oprettes en standardrolle, kaldet Partner, til alle POS-medarbejdere, men du kan bruge eller oprette andre POS-roller til at administrere dine POS-medarbejdere.

Du kan tilføje POS-medarbejdere på tre forskellige måder:

• Åbn siden Medarbejdere i Shopify POS.
  • Fra kanalen Kassesystem (POS) i din Shopify-administrator.
  • Fra indstillingssiden for Abonnement og tilladelser i din Shopify-administrator.

Hvis du bruger Shopify POS Pro, kan du tilføje medarbejderkonti, der udelukkende har adgang til POS-appen fra kanalen Kassesystem (POS) i Shopify-administrator eller fra Shopify POS.

Du kan give POS-tilladelser til medarbejderkonti, som har adgang til Shopify-administratoren. Dette kan gøres via Shopify-administratoren fra kanalen Kassesystem (POS) eller siden Abonnementer og tilladelser.