Point of Sale -henkilöstön lisääminen

Jos olet kaupan omistaja tai sinulla on Point of Sale -henkilöstön hallinta -käyttöoikeus, voit lisätä tai poistaa Shopify POS:iin käyttöoikeudet saaneita henkilöstön jäseniä Shopify-ylläpitäjää tai Shopify POS -sovellusta käyttämällä.

Shopify POS:iin pääseviä henkilöstön jäseniä voi olla kahdenlaisia:

1. Vain POS-sovellusta käyttävä henkilöstö, jolla on pääsy Shopify POS -sovellukseen, mutta ei pääsyä Shopify-ylläpitäjään. Vain POS-sovellusta käyttävä henkilöstö -vaihtoehto on vain Shopify POS Pro -kauppiaiden käytettävissä.
  2. Henkilöstö, jolla on sekä Point of Sale -käyttöoikeus että Shopify-ylläpitäjän käyttöoikeus, POS-kanava mukaan lukien.

Kaikilla työntekijöillä, joilla on myyntipisteen (POS) käyttöoikeus, on oltava yksilöllinen nelinumeroinen henkilökohtainen tunnusnumero (PIN-koodi) POS-sovelluksen käyttämistä varten.

Shopify POS -kirjautumisen vaatimukset

Jos haluat kirjautua Shopify POS:iin käyttämällä Shopify ID -tunnusta tai kirjautumistunnuksia, henkilöstötileillä on oltava seuraavat 13 käyttöoikeutta:

• Koti
  • Tilaukset
  • Muokkaa tilauksia
  • Tilausluonnokset
  • Tuotteet
  • Lahjakortit
  • Asiakkaat
  • Raportit
  • Markkinointi
  • Alennukset
  • Sovellukset ja kanavat, tai jos kauppasi käytössä on Shopify Plus -palvelu, pääsy kaikkiin sovelluksiin ja kanaviin
  • Hallinnoi asetuksia
  • Hallinnoi sijaintipaikkoja

Sinun on myös valittava Anna tälle henkilöstölle Point of Sale -käyttöoikeus Point of Sale -käyttöoikeus -osiossa, jotta henkilöstö saa pääsyn Shopify POS:iin.

Jos valitset tämän käyttöoikeuden, henkilöstösi voi kirjautua sisään Shopify-ylläpitäjään ja kirjautua sisään POS:iin ilman PIN-koodia. Henkilöstö, jolla on rajoitetut ylläpito-oikeudet, ja vain POS-sovellusta käyttävä henkilöstö eivät voi kirjautua sisään Shopify POS:iin ilman, että kaupan omistaja tai henkilöstötili, jolla on tarvittavat käyttöoikeudet, kirjautuu sisään ensin.

Kun henkilöstön jäsen syöttää PIN-koodinsa ja käsittelee myyntitapahtuman, hänen henkilöstönimensä yhdistetään kyseiseen tilaukseen. Voit nähdä tilauksen käsittelijän tilauksen tietonäytöllä Shopify POS:issa ja tilauksen aikajanalla Shopify-ylläpitäjässä.

Ennen henkilöstön lisäämistä voit luoda POS-rooleja, jotka antavat Point of Sale -henkilöstölle oikeudet tiettyihin toimintoihin kauppasi pyörittämiseen paikan päällä. Kaikille Point of Sale -henkilöstön jäsenille luodaan oletusrooli, jonka nimi on Kumppani, mutta voit käyttää tai luoda myös muita POS-rooleja avuksesi Point of Sale -henkilöstön hallinnassa.

Voit lisätä Point of Sale -henkilöstöä kolmella eri tavalla:

Jos käytät Shopify POS Pro:ta, voit lisätä vain POS-sovellusta käyttävää henkilöstöä Shopify-ylläpitäjän Point of Sale -kanavasta tai Shopify POS:ista.

Point of Sale -käyttöoikeudet voidaan antaa niille henkilöstön jäsenille, joilla on Shopify-ylläpitäjäoikeudet joko Shopify-ylläpitäjän Point of Sale -kanavan tai Käyttäjät ja käyttöoikeudet -sivun kautta.