Myyntipisteen henkilöstön lisääminen

Jos olet kaupan omistaja tai sinulla on Myyntipisteen henkilöstön hallinta -käyttöoikeus, voit lisätä tai poistaa Shopify-myyntipisteen käyttöoikeudet saaneita henkilöstön jäseniä Shopify adminia tai Shopify POS -sovellusta käyttämällä.

Sinulla voi olla kahdenlaisia henkilöstön jäseniä, joilla on pääsy Shopify-myyntipisteeseen:

• Henkilöstö, joka käyttää vain Point of Sale -sovellusta (vain POS-sovellusta), voi käyttää Shopify-myyntipistettä, mutta ei Shopify adminia.
  • Henkilöstö, joilla on sekä myyntipisteen että Shopify adminin käyttöoikeudet.

Kaikilla henkilöstön jäsenillä, joilla on myyntipisteen käyttöoikeudet, on oltava yksilöllinen nelinumeroinen henkilökohtainen tunnistenumero (PIN). Henkilöstön, jolla on rajoitetut käyttöoikeudet ja vain POS-sovellusta käyttävän henkilöstön, täytyy käyttää PIN-koodia Shopify-myyntipistettä käyttäessään.

Kun Shopify-myyntipisteeseen kirjautuneena olevan henkilöstön jäsen käsittelee maksun, hänen nimensä yhdistetään kyseiseen tilaukseen. Voit nähdä tilauksen käsittelijän tilauksen tietonäytöllä Shopify POS -sovelluksessa ja tilauksen aikajanalla Shopify adminissa.

Ennen kuin lisäät henkilöstön jäseniä, voit luoda POS-rooleja, jotka antavat myyntipisteesi henkilöstölle käyttöoikeudet tiettyihin toimintoihin, jotka ovat välttämättömiä kaupan pyörittämistä varten henkilökohtaisesti. Kaikille myyntipisteen henkilöstön jäsenille luodaan oletusrooli, jonka nimi on Kumppani, mutta voit käyttää tai luoda myös muita POS-rooleja, jotka voivat auttaa sinua myyntipisteesi henkilöstön hallinnassa.

Voit lisätä myyntipisteen henkilöstöä kolmella eri tavalla:

• Shopify POS:n Henkilöstö-näytöstä.
  • Shopify adminin Point of Sale -kanavasta.
  • Shopify adminin sopimus ja käyttöoikeudet -asetussivulta.

Vain POS-sovellusta käyttäviä henkilöstön jäseniä voidaan lisätä Shopify adminin Point of Sale -kanavassa ja Shopify POS -sovelluksessa.

Myyntipisteen käyttöoikeudet voidaan antaa niille henkilöstön jäsenille, jolla on pääsy Shopify adminiin joko Shopify adminin Point of Sale -kanavan tai Sopimus ja käyttöoikeudet -sivun kautta.