Administrering af kvitteringer

Kvitteringer er kundens bevis på, hvad de har købt, og hvor meget de har betalt.

Du kan give dine kunder deres kvitteringer på flere forskellige måder: Du kan udskrive dem på din kvitteringsprinter eller du kan sende dem via e-mail eller sms.

Hvis du har flere kvitteringsprintere, kan du vælge hvilken, der skal være standardprinteren for hver enkelt af dine POS-enheder.

Du kan også tilpasse udseendet af dine kvitteringer ved at tilføje din butiks lokation, kundeoplysninger eller eventuelle ordrebemærkninger.