Administration af kvitteringer

Kvitteringer er din kundes bevis på, hvad de har købt, og hvor meget de har betalt.

Du kan give dine kunder deres kvitteringer på flere forskellige måder: Du kan udskrive dem på din kvitteringsprinter eller du kan sende dem via mail eller sms.

Hvis du har flere kvitteringsprintere, kan du vælge hvilken, der skal være standardprinteren for hver enkelt af dine POS-enheder.

Du kan også tilpasse udseendet af dine kvitteringer ved at tilføje din butiks lokation, kundeoplysninger eller eventuelle ordrebemærkninger.