Standard kvitteringsprinter

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske Shopify POS Classic.

Når du tilslutter en printer, indstilles den automatisk som standardprinter til udskrivning af kvitteringer. Du kan ikke udskrive kvitteringer, hvis standardprinteren ikke er tilgængelig. Du kan ændre standardprinteren fra Shopify POS, hvis du har mere end én printer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på , og tryk derefter på Indstillinger i Shopify POS-appen.

2. Tryk på Administrer tilsluttet hardware under afsnittet Hardware.

3. Tryk på den printer, som du vil indstille som standardprinter, under Kvitteringsprintere.

4. Tryk på Indstil som standardkvitteringsprinter.

Udskriv en testkvittering

Når du har konfigureret din standard kvitteringsprinter, udskrives der en kort diagnostisk rapport. Herefter skal du udskrive en testkvittering for at kontrollere, at alt fungerer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på , og tryk derefter på Indstillinger i Shopify POS-appen.

2. Tryk på Administrer tilsluttet hardware under afsnittet Hardware.

3. Tryk på den printer, som du vil indstille som standardprinter, under Kvitteringsprintere.

4. Tryk på Afprøv kvitteringsprinter.

Bemærk: Du kan også trykke på knappen FEED på forsiden af de understøttede Star Micronics-kvitteringsprintere for at udskrive en testkvittering. Der bør blive udskrevet en testkvittering, hvis der er isat papir.