Standardmässig kvittoskrivare

Observera: Känns inte Shopify POS igen? Du kanske använder Shopify POS Classic.

När du ansluter en skrivare ställs den automatiskt in som standardskrivare för kvittoutskrifter. Om standardskrivaren inte är tillgänglig kan du inte skriva ut ett kvitto. Om du har mer än en skrivare kan du ändra standardskrivaren från Shopify POS.

Steg:

1. Tryck på och sedan på Inställningar i Shopify POS-appen.

2. Tryck på Hantera ansluten maskinvara på sidan Maskinvara.

3. Under Kvittoskrivare trycker du på skrivaren som du vill ställa in som standard.

4. Tryck på Ange som standardkvittoskrivare.

Skriv ut testkvitto

När du har konfigurerat din förinställda kvittoskrivare skrivs en kort diagnostisk rapport ut. Därefter bör du skriva ut ett testkvitto för att bekräfta att allt fungerar.

Steg:

1. Tryck på och sedan på Inställningar i Shopify POS-appen.

2. Tryck på Hantera ansluten maskinvara på sidan Maskinvara.

3. Under Kvittoskrivare trycker du på skrivaren som du vill ställa in som standard.

4. Tryck på Testa kvittoskrivare.

OBS! Du kan även trycka på Matningsknappen på framsidan av den stödda kvittoskrivaren Star Micronics för att skriva ut ett testkvitto. Om papper laddas bör ett testkvitto skrivas ut.