Hantera kvitton

I slutet av en försäljningstransaktion kan du erbjuda dig att skriva ut kvitton, skicka kvitto med e-post eller sms. Du kan även skriva ut ett presentkort, vilket är ett inköpsbevis men som inte innehåller det belopp som spenderas.

Om en kund förlorar sitt kvitto så kan du skriva ut det på nytt åt dem.

Ordernummer och kvittonummer är inte desamma och kvittonummer innehåller kassasystems-ID som ett prefix. Ordernumret #1425 i orderlistan kan exempelvis ha det tillhörande kvittonumret #1-1288. Du kan dock fortfarande söka efter kvittonummer i din orderlista. Mer information om att söka efter ordrar.

Sidan Betalning genomförd visas efter det att du har tagit betalt för en order. På sidan Betalning genomförd har du några alternativ:

Alternativ för POS-försäljningskvitton
Skriva ut ett kvitto: Tryck på Skriv ut kvitto.
Skicka ett e-postkvitto till kunden: Tryck på E-postkvitto för att ange en e-postadress och tryck sedan på Skicka.
Skicka ett textkvitto: Tryck på Text-kvitto för att ange ett telefonnummer, inklusive riktnummer, och tryck sedan på Skicka.
Skriva ut ett presentkvitto: Tryck på Gåvokvitto.

Skriv ut ett kvitto igen

1. Tryck på Ordrar i Shopify POS-appen.
  2. Tryck på den beställning som du vill skriva ut ett kvitto för.
  3. Tryck på Kvitto > Skriv ut kvitto.

Skriv ut ett presentkvitto för en slutförd försäljning

Steg:

1. Tryck på Ordrar i Shopify POS-appen.
  2. Tryck på den order som du vill skriva ut ett gåvokvitto för.
  3. Tryck på Kvitto > Presentkvitto.