Hantera kvitton

I slutet av en försäljningstransaktion kan du erbjuda dig att skriva ut kvitton, skicka kvitto med e-post eller sms. Du kan även skriva ut ett presentkort, vilket är ett inköpsbevis men som inte innehåller det belopp som spenderas.

Om en kund tappar sitt kvitto kan du skriva ut det på nytt åt dem.

Sidan Betalning genomförd visas efter det att du har tagit betalt för en beställning. På sidan Betalning genomförd har du några alternativ:

Alternativ för POS-försäljningskvitton
Att skriva ut ett kvitto Tryck på Skriv ut kvitto.
Att skicka ett e-postkvitto till kunden Tryck på E-postkvitto för att ange en e-postadress och tryck sedan på Skicka.
Att skicka ett textkvitto Tryck på Text-kvitto för att ange ett telefonnummer, inklusive riktnummer, och tryck sedan på Skicka.
Så här skriver du ut ett presentkvitto Tryck på Gåvokvitto.

Skriv ut ett kvitto igen

1. Tryck på och sedan på Ordrar i Shopify POS-appen.

2. Tryck på den beställning som du vill skriva ut ett kvitto för.

3. Tryck på Kvitto > Skriv ut kvitto.

Skriv ut ett presentkvitto för en slutförd försäljning

Obs! Alternativet för presentkortskvitto kommer endast att visas om du har en kvittoskrivare.

Steg:

1. Tryck på och sedan på Ordrar i Shopify POS-appen.

2. Tryck på ordern.

3. Tryck på Kvitto > Presentkvitto.