Anpassar kvitton

OBS! Den här funktionen är endast tillgänglig för handlare som använder Shopify POS Pro.

Du kan anpassa mallen för dina utskrivna kvitton. Du kan inte redigera uppgifterna om transaktionen på utskrivna kvitton.

Om du har medarbetare med POS PIN-koder kan du ta bort deras åtkomst till kvittoanpassningsinställningarna genom att välja alternativet begränsade behörigheter på inställningssidan Personal.

Lägg till anpassad sidhuvuds- och sidfotstext till dina kvitton

Du kan ange butiksinformation, till exempel din returpolicy eller din butiks öppettider, i huvudfoten och sidfoten på dina kvitton.

Steg:

1. Tryck på och sedan på Inställningar i Shopify POS-appen.

2. Tryck på Inställningar för utskrivna kvitton.

3. På skärmen med kvittoinställningar trycker du på antingen Lägg till huvudfotstext eller Lägg till sidfotstext.

4. Ange din anpassade text och tryck sedan på Spara.

Ange information på dina kvitton

Du kan anpassa dina kvitton genom att välja den information du vill inkludera.

Du kan till exempel ha med en kvittostreckkod som när den skannas med en streckkodsläsare (endast 2D-version) eller med enhetens kamera öppnas den matchande ordern i Shopify POS.

Steg:

1. Tryck på och sedan på Inställningar i Shopify POS-appen.
  2. I avsnittet Ordrar trycker du på Kvittoinställningar för utskrift.
  3. Gå till skärmen Kvittoinställningar och välj den information du vill inkludera på dina kvitton med reglaget:
    • Visa streckkod
    • Visa orderanteckning
    • Visa kunduppgifter
    • Visa personalinformation
    • Visa platsadress
    • Visa platsens telefonnummer
    • Visa lagerhållningsenhet
    • Visa ruta för omsättning
    • Välj logotypbredd