Anpassar kvitton

OBS! Den här funktionen är endast tillgänglig för handlare som använder Shopify POS Pro.

Du kan anpassa mallen för dina utskrivna kvitton. Du kan inte redigera uppgifterna om transaktionen på utskrivna kvitton.

Om du har medarbetare med POS PIN-koder kan du ta bort deras åtkomst till kvittoanpassningsinställningarna genom att aktivera alternativet begränsade behörigheter på inställningssidan Personal.

Lägg till anpassad sidhuvuds- och sidfotstext till dina kvitton

Du kan ange butiksinformation, till exempel din returpolicy eller din butiks öppettider, i huvudfoten och sidfoten på dina kvitton.

Steg:

Ange information på dina kvitton

Du kan anpassa dina kvitton genom att aktivera den information som du vill ha på dem.

Du kan till exempel ha med en kvittostreckkod som när den skannas med en streckkodsläsare (endast 2D-version) eller med enhetens kamera öppnas den matchande ordern i Shopify POS.