Att tänka på vid anpassning av kvittoutskrifter

Beroende på din Shopify POS-prenumerationsplan kan du anpassa mallen för dina kvittoutskrifter med den visuella redigeraren eller kodredigeraren och justera dina utskriftsalternativ för kvitton.

Om du vill redigera dina e-post- och SMS-kvitton för kassasystemet går du till Inställningar > Aviseringar > Kassasystem och mobila kvitton.

Krav för att anpassa kvittoutskrifter

Granska följande behörighetskrav för att anpassa kvittoutskrifter och utskriftsalternativ:

• Du måste ha minst en plats med Shopify POS Pro-prenumerationen för att kunna använda följande funktioner för anpassning av kvittoutskrifter:

• kvittokodsredigeraren
    • fullständiga anpassningsalternativ för den visuella redigeraren
    • utskriftsalternativ
  • Du kan lägga till anpassat sidhuvud och sidfot från den visuella redigeraren för platser med Shopify POS Lite-prenumerationen.

Att tänka på vid anpassning av kvittoutskrifter

Tänk på följande innan du anpassar mallarna för dina kvittoutskrifter:

• Om du har medarbetare med PIN-koder till kassasystemet kan du ta bort deras åtkomst till kvittoanpassningsinställningarna genom att välja alternativet Begränsade behörigheter på inställningssidan Personal. Mer information om att tilldela personalbehörigheter.
  • Alla färger som läggs till i en kvittomall, till exempel genom att anpassa stilen eller genom att lägga till en logotyp med färg, konverteras till gråskala.
  • Om du vill göra ändringar på alla dina platser samtidigt måste du använda kassasystemskanalen i din Shopify-admin på en dator.
  • Du kan använda följande funktioner för anpassning av kvittoutskrift från din Shopify-administratör, Shopify-appen eller POS-appen:

• Du kan bara använda kodredigeraren från din Shopify-admin på datorn.

• Du kan inte lägga till en logotyp på dina kvitton från Shopify POS-appen.