Utskriftsalternativ för kvittoutskrifter

Du kan aktivera automatisk kvittoutskrift och anpassa antalet kvitton efter transaktionstyp för dina kvittoutskrifter.

Behörighetskrav för anpassning av utskriftsalternativ för kvitton

Du måste ha en plats med Shopify POS Pro-prenumerationen för att kunna anpassa utskriftsalternativ för kvitton.

Du kan endast tillämpa utskriftsalternativ på platser med en POS Pro-prenumeration.

Att tänka på för den visuella kvittoredigeraren

Tänk på följande när du justerar dina utskriftsalternativ:

• Stegen för att justera utskriftsalternativ beror på om du gör ändringar från din Shopify-admin på datorn, i en mobil webbläsare, i Shopify-appen eller i POS-appen, och om du använder den visuella redigeraren eller kodredigeraren för att anpassa dina kvitton.
    • Om du använder den visuella redigeraren för att anpassa dina kvitton från din Shopify-admin eller från Shopify-appen, kan du tillämpa utskriftsalternativ för alla platser, eller endast för den valda platsen.
    • Om du använder kodredigeraren för att anpassa dina kvitton från din Shopify-admin eller från Shopify-appen kan du tillämpa utskriftsalternativ för dina platser var för sig.
    • Om du anpassar dina kvitton från Shopify POS-appen kan du tillämpa utskriftsalternativ för den tilldelade platsen.

Aktivera automatisk kvittoutskrift

Du kan välja att automatiskt skriva ut kvitton från din standardkvittoskrivare.

Aktivera automatisk kvittoutskrift med hjälp av den visuella redigeraren för kassasystemskanalen

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.
  2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Point of sale.
  3. Klicka på Öppna försäljningskanal.

4. Klicka på Inställningar > Kvittoanpassning.

5. I avsnittet Utskriftsalternativ väljer du Aktivera automatisk kvittoutskrift för din standardskrivare.

6. Klicka på Spara och gör sedan något av följande:

• Om du vill spara den här inställningen på alla dina detaljhandelsplatskvitton kan du klicka på Spara för alla detaljhandelsplatser.
    • Vill du spara den här inställningen endast för den plats du valt klickar du på Spara endast för den här platsen.

Aktivera automatiskt kvittoutskrift med hjälp av kodredigeraren för kassasystemskanalen

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.
  2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Point of sale.
  3. Klicka på Öppna försäljningskanal.

4. Klicka på Inställningar > Kvittoanpassning.

5. Klicka på Hantera utskriftsalternativ.

6. Välj den plats som du vill redigera utskriftsalternativ för.

7. I avsnittet Utskriftsalternativ växlar du till Aktivera automatisk kvittoutskrift för din standardskrivare.

8. Klicka på Spara för att aktivera automatisk utskrift.

Aktivera automatisk kvittoutskrift med hjälp av appen Shopify POS

Steg:

1. Tryck på och sedan på Inställningar i Shopify POS-appen.
  2. Tryck på Utskrivna kvitton.
  3. På skärmen Utskrivna kvitton, under rubriken Utskriftsalternativ, växlar du till Skriv ut kvitton automatiskt.
  4. Ange ditt anpassade heltal och tryck sedan på Spara.

Ställa in ett standardantal kvittokopior att skriva ut efter en transaktion

Du kan välja att få ett standardantal kvitton utskrivna efter varje genomförd transaktion.

Ange ett standardantal kvittokopior som ska skrivas ut efter en transaktion, genom att använda den visuella redigeraren för kassasystemskanalen

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.
  2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Point of sale.
  3. Klicka på Öppna försäljningskanal.

4. Klicka på Inställningar > Kvittoanpassning.

5. I avsnittet Utskriftsalternativ väljer du Anpassa antalet kvitton efter transaktionstyp.

6. Ange antalet kvitton som du vill skriva ut.

7. Klicka på Spara och gör sedan något av följande:

• Om du vill spara den här inställningen på alla dina detaljhandelsplatskvitton kan du klicka på Spara för alla detaljhandelsplatser.
    • Vill du spara denna inställning endast för den valda platsen klickar du på Spara endast för denna plats.

Ange ett standardantal kvittokopior som ska skrivas ut efter en transaktion med hjälp av kodredigeraren för kassasystemskanalen

Steg:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.
  2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Point of sale.
  3. Klicka på Öppna försäljningskanal.

4. Klicka på Inställningar > Kvittoanpassning.

5. Klicka på Hantera utskriftsalternativ.

6. Välj den plats du vill redigera utskriftsalternativ för.

7. Ange antalet kvitton som du vill skriva ut i Anpassa antalet kvitton i kassan.

8. Klicka på Spara.

Ange ett standardantal kvittokopior som ska skrivas ut efter en transaktion med hjälp av appen Shopify POS

Steg:

1. Tryck på och sedan på Inställningar i Shopify POS-appen.
  2. Tryck på Utskrivna kvitton.
  3. Tryck på Antal kvitton utskrivna i avsnittet Utskriftsalternativ.
  4. Ange antalet kvitton som du vill skriva ut och tryck sedan på Spara.