Tulostettavien kuittien tulostusasetukset

Voit aktivoida automaattisen kuitin tulostuksen ja mukauttaa tulostettavien kuittien määrää maksutapahtumatyypin mukaan.

Kuittien tulostusasetusten mukauttamisen kelpoisuusvaatimukset

Kuittien tulostusasetusten mukauttaminen edellyttää sijaintia, jolla on Shopify POS Pro -toistuva tilaus.

Voit käyttää tulostusasetuksia vain sijainneille, joilla on POS Pro -toistuva tilaus.

Huomioitavaa kuittien visuaalisessa editorissa

Huomioi seuraavat seikat muuttaessasi tulostusasetuksia:

• Tulostusasetusten muuttamisvaiheet riippuvat siitä, teetkö muutoksia Shopify-ylläpitäjästä tietokoneella tai mobiiliselaimella, Shopify-sovelluksesta vai POS-sovelluksesta ja mukautatko kuitteja visuaalisella editorilla vai koodieditorilla.
    • Jos käytät visuaalista editoria mukauttaaksesi kuitteja Shopify-ylläpitäjästä tai Shopify-sovelluksesta, voit käyttää tulostusasetuksia kaikille sijainneille tai vain valitulle sijainnille.
    • Jos käytät koodieditoria mukauttaaksesi kuitteja Shopify-ylläpitäjästä tai Shopify-sovelluksesta, voit käyttää tulostusasetuksia sijainneille yksitellen.
    • Jos mukautat kuitteja Shopify POS -sovelluksesta, voit käyttää tulostusasetuksia määritetylle sijainnille.

Automaattisen kuitin tulostuksen aktivointi

Voit valita, että kuitit tulostetaan automaattisesti oletuskuittitulostimellasi.

Kuitin Point of Sale -kanavan visuaalisella editorilla tapahtuvan automaattisen tulostuksen aktivoiminen

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Point of sale.
  3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Asetukset > Kuitin mukauttaminen.

5. Valitse Tulostusasetukset-osiossa Aktivoi automaattinen kuitin tulostus oletustulostimellasi.

6. Napsauta Tallenna ja tee sitten jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Jos haluat tallentaa tämän asetuksen kaikkiin kauppapaikkasi kuitteihin, klikkaa Tallenna koskemaan kaikkia kauppapaikkoja.
    • Jos haluat tallentaa tämän asetuksen koskemaan vain valitsemaasi sijaintia, klikkaa Tallenna koskemaan vain tätä sijaintia.

Kuitin automaattisen tulostuksen aktivoiminen Point of Sale ‑kanavan koodieditorilla

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Point of sale.
  3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Asetukset > Kuitin mukauttaminen.

5. Klikkaa Hallinnoi tulostusasetuksia.

6. Valitse sijainti, jonka tulostusasetuksia haluat muokata.

7. Vaihda Tulostusasetukset-osiossa käyttöön Aktivoi automaattinen kuitin tulostus oletustulostimellasi.

8. Aktivoi automaattinen tulostus klikkaamalla Tallenna.

Kuitin Shopify POS -sovelluksella tapahtuvan automaattisen tulostuksen aktivoiminen

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Tulostetut kuitit.
  3. Vaihda Tulostettavat kuitit -näytön Tulostusasetukset-ylätunnisteesta käyttöön Tulosta kuitit automaattisesti.
  4. Kirjoita mukautettu kokonaisluku ja napauta sitten Tallenna.

Tapahtuman jälkeen tulostettavien kuittikopioiden oletusmäärän määrittäminen

Voit valita, että jokaisen onnistuneen tapahtuman jälkeen tulostetaan oletusmäärä kuitteja.

Tapahtuman jälkeen tulostettavien kuittikopioiden oletusmäärän asettaminen visuaalisella Point of Sale ‑kanavaeditorilla

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Point of sale.
  3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Asetukset > Kuitin mukauttaminen.

5. Valitse Tulostusasetukset-osiossa Mukauta kuittien määrä maksutapahtumatyypin mukaan.

6. Anna tulostettavien kuittien määrä.

7. Napsauta Tallenna ja tee sitten jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Jos haluat tallentaa tämän asetuksen kaikkiin kauppapaikkasi kuitteihin, klikkaa Tallenna koskemaan kaikkia kauppapaikkoja.
    • Jos haluat tallentaa tämän asetuksen koskemaan vain valitsemaasi sijaintia, klikkaa Tallenna koskemaan vain tätä sijaintia.

Tapahtuman jälkeen tulostettavien kuittikopioiden oletusmäärän asettaminen Point of Sale channel -kanavakoodieditorilla

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Point of sale.
  3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Klikkaa Asetukset > Kuitin mukauttaminen.

5. Klikkaa Hallinnoi tulostusasetuksia.

6. Valitse sijainti, jonka tulostusasetuksia haluat muokata.

7. Anna tulostettavien kuittien määrä kohtaan Mukauta kuittien määrä kassavaiheessa.

8. Klikkaa Tallenna.

Tapahtuman jälkeen tulostettavien kuittikopioiden oletusmäärän asettaminen Shopify POS -sovelluksella

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Tulostetut kuitit.
  3. Napauta Tulostusasetukset-osiossa Tulostettavien kuittien määrä.
  4. Anna tulostettavien kuittien määrä ja napauta sitten Tallenna.
Etkö löydä hakemaasi vastausta? Autamme mielellämme.