Försäljning med det helt nya Shopify POS

OBS! den helt nya appen Shopify POS stöder endast iOS. Appen Shopify POS Classic stöder både iOS och Android.

Den helt nya Shopify POS-appen är ett kassasystem som du kan använda för att sälja dina produkter.

Du kan använda de grundläggande funktionerna i Shopify POS för att sälja nästan var som helst, inklusive i traditionella butiker, på marknader och i popup-butiker. Använd Shopify POS för att skapa en varukorg för varje kund. Du kan också anpassa varukorgen, till exempel genom att lägga till eller ta bort produkter eller genom att använda en rabatt. När varukorgen är färdig kan du acceptera betalning med flera olika betalningsmetoder.

Shopify POS synkroniserar med Shopify för att följa dina order och ditt lager på alla dina kassasystem, online-butiken och andra aktiva försäljningskanaler. Du kan även visa och hantera din butiksbeställningar från appen.

Obs! Om du vill använda det helt nya Shopify POS måste du aktivera flera platser i dina butiksinställningar.

Anslut din Shopify POS-app till ytterligare detaljhandelsmaskinvara, till exempel en streckkodsläsare eller en kassalåda för att skapa en fullständig detaljhandelsupplevelse.