Att sälja personligen med Shopify

Shopify POS-appen är ett kassasystem som finns tillgängligt för mobila iOS- och Android-enheter som du kan använda för att sälja dina produkter personligen.

Du kan använda de grundläggande funktionerna i Shopify POS-appen för att sälja nästan var som helst, inklusive i fysiska butiker, på marknader och i popup-butiker. Använd Shopify POS för att skapa en varukorg för varje kund. Du kan också anpassa varukorgen, till exempel genom att lägga till eller ta bort produkter eller genom att använda en rabatt. När varukorgen är färdig kan du acceptera betalning med flera olika betalningsmetoder.

Shopify kassasystem synkroniseras med din Shopify-admin för att spåra ordrar och lager på alla dina detaljhandelsplatser, i webbshopen och i andra aktiva försäljningskanaler. Du kan visa och hantera din butiks ordrar från Shopifys kassasystemsapp.

Anslut din Shopify kassasystemsapp till ytterligare detaljhandelsmaskinvara, till exempel en streckkodsläsare eller en kassalåda, för att skapa en komplett upplevelse av detaljhandelsbutiken. Läs mer om dina alternativ för maskinvara med Shopify kassasystem.