Hensyn ved tilpasning av kvitteringsutskrifter

Avhengig av Shopify POS-abonnementstypen kan du tilpasse malen for kvitteringsutskrifter med det visuelle redigeringsverktøyet eller koderedigeringsverktøyet, i tillegg til å justere alternativer for kvitteringsutskrifter.

For å redigere e-post- og SMS-kvitteringer for POS går du til Innstillinger > Varslinger > POS- og mobilkvittering.

Krav ved tilpasning av kvitteringsutskrifter

Gå gjennom følgende kvalifikasjonskrav for tilpasning av kvitteringsutskrifter og utskriftsalternativer:

• Du må ha minst én lokalisasjon med Shopify POS Pro-abonnementet for å bruke følgende tilpasningsfunksjoner for kvitteringsutskrifter:

• koderedigeringsverktøyet for kvitteringer
    • fulle tilpasningsalternativer for det visuelle redigeringsverktøyet
    • utskriftsalternativer
  • Du kan legge til en egendefinert topp- og bunntekst fra det visuelle redigeringsprogrammet for lokalisasjoner med Shopify POS Lite-abonnementet.

Hensyn ved tilpasning av kvitteringsutskrifter

Før du tilpasser maler for kvitteringsutskrifter, bør du gå gjennom følgende hensyn:

• Hvis du har personalmedlemmer med POS PIN-koder, kan du fjerne tilgangen til innstillinger for kvitteringstilpasning ved å velge alternativet Begrensede tillatelser fra innstillingsskjermbildet Personale. Finn ut mer om tilordning av personaltillatelser.
  • Alle farger som brukes i en kvitteringsmal, som for eksempel gjennom egendefinerte stiler eller en logo i farger, konverteres til gråskala.
  • For å gjøre endringer for alle lokalisasjoner samtidig må du bruke Point of Sale-kanalen i Shopify-administrator på en datamaskin.
  • Du kan bruke følgende tilpasningsfunksjoner for kvitteringsutskrifter fra Shopify-administrator, Shopify-appen eller POS-appen:

• Du kan bare bruke redigeringsverktøyet for kode fra Shopify-administrator på en datamaskin.

• Du kan ikke legge til en logo på kvitteringer fra Shopify POS-appen.