Visuelt redigeringsverktøy for kvitteringsutskrifter

Du kan tilpasse malen for kvitteringsutskrifter med det visuelle redigeringsverktøyet.

Hensyn ved bruk av det visuelle redigeringsverktøyet for kvitteringer

Gå gjennom følgende hensyn før du bruker det visuelle redigeringsverktøyet for kvitteringer:

• Du kan tilpasse kvitteringene fra Shopify-administrator i Point of Sale-kanalen, eller fra Shopify POS-appen. Hvis du vil gjøre endringer for alle lokalisasjoner samtidig, må du gjøre endringene i Point of Sale-kanalen i Shopify-administrator.
  • Når du lagrer en tilpasning, kan du velge å bruke tilpasningen for alle lokalisasjoner, eller bare for den valgte lokalisasjonen.
  • Du kan bare legge til en egendefinert topp- og bunntekst fra det visuelle redigeringsverktøyet for spesifikke lokalisasjoner med Shopify POS Lite-abonnementet.
  • Tilpasning av kvitteringsutskrifter som du legger til fra Shopify POS gjelder for den aktive POS-enhetslokalisasjonen. For å tilpasse kvitteringsmalen for andre lokalisasjoner, eller for alle lokalisasjoner, må du tilpasse fra Point of Sale-kanalen i Shopify-administrator.
  • Tilpasninger du gjør i det visuelle redigeringsverktøyet deles mellom POS-appen og det visuelle redigeringsverktøyet i Shopify-administrator for kvalifiserte lokalisasjoner.
  • Tilpasninger som gjøres i det visuelle redigeringsverktøyet gjelder alle typer kvitteringsutskrifter, som salgskvitteringer og gavekvitteringer. Du kan bruke koderedigeringsverktøyet til å tilpasse bestemte typer kvitteringer.

Legge til egendefinert informasjon i kvitteringer

Du kan vise tilleggsinformasjoner i malen for kvitteringsutskrifter ved å tilpasse kvitteringsmalene. Du kan for eksempel inkludere en strekkode som åpner den tilhørende bestillingen i Shopify POS når den skannes med en 1D- eller 2D-strekkodeskanner eller enhetens kamera.

Du kan tilpasse følgende innstillinger for kvitteringsutskrifter:

Du kan legge til hva som helst av følgende informasjon i malen for kvitteringsutskrifter:

• Du kan legge til følgende informasjon i seksjonen Butikkdetaljer:

• lokalisasjonsadresse
    • lokalisasjonens telefonnummer
  • Du kan legge til følgende informasjon i seksjonen Bestillingsinformasjon:

• legge til en boks for totalomsetning
    • legge til en SKU
    • legge til en sammenlign med-pris
    • legge til en rabattkode
    • legge til navnet på personalmedlemmet som får tilskrevet salget
    • legge til navnet på personalmedlemmet i kassen
    • legge til en bestillingsmerknad
    • legge til kundeinformasjon
  • velg 1D- eller 2D-strekkode fra rullegardinmenyen i seksjonen Strekkode

• merk av for Egendefinert QR-kode i seksjonen QR-kode, og angi deretter følgende detaljer:

• en tittel, for eksempel Skann for å få 10 % rabatt
    • en URL-adresse som åpnes av QR-koden når den skannes

Trinn:

Du kan legge til en logo på kvitteringene fra Point of Sale-kanalen i Shopify-administrator på en datamaskin eller i nettleseren på en mobiltelefon, eller fra Shopify-appen.

Logoen på kvitteringsutskrifter må være en JPG- eller PNG-fil på 400 x 200 piksler, og bildet må være i svart-hvitt. Hvis du laster opp et fargebilde, konverteres det til gråtoner.

Trinn:

1. Klikk på Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk Point of sale fra siden Apper og salgskanaler.
  3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Innstillinger > Kvitteringstilpasning.

5. Velg POS-plasseringen du vil legge til en logo for fra rullegardinmenyen i seksjonen Kvitteringsinnstillinger.

6. Klikk på Logo og deretter på Legg til bilde for å laste opp en logobildefil på 400 x 200 piksler.

7. Valgfritt: Velg en logobredde fra rullegardinmenyen.

8. Klikk på Lagre, og gjør deretter en av følgende:

• Klikk på Lagre for alle utsalgssteder hvis du ønsker å bruke logoen på kvitteringer fra alle utsalgssteder.
    • Klikk på Lagre bare for denne lokalisasjonen hvis du bare ønsker at logoen skal brukes for lokalisasjonen du har valgt.

Du kan inkludere butikkinformasjon, som for eksempel returbetingelser eller åpningstider, i topp- eller bunnteksten på kvitteringer.

Trinn:

Forhåndsvise kvitteringsutskrifter

Du kan forhåndsvise følgende alternativer fra det visuelle redigeringsverktøyet:

• Kvitteringstype: Du kan forhåndsvise malen for salgskvittering eller gavekvittering.
  • Skriver: Du kan forhåndsvise kvitteringsmalen på Star Micronics/Epson TM (80 mm)-skriveren, eller på Star Micronics mPOP™ (57 mm)-skriveren.