Kuittien mukauttaminen

Voit mukauttaa tulostettavien kuittien mallia. Et voi muokata tulostettavien kuittien tapahtumatietoja.

Jos henkilöstölläsi on käytössä POS-PIN-koodit, voit poistaa heiltä pääsyn kuitin mukautusasetuksiin ottamalla käyttöön Rajoitetut käyttöoikeudet -vaihtoehdon Henkilöstö-asetusnäytössä.

Mukautetun ylä- ja alatunnistetekstin lisääminen kuitteihin

Voit sisällyttää kuittiesi ylätunnisteeseen ja alatunnisteeseen kauppaasi koskevat tiedot, kuten palautuskäytäntösi ja aukioloaikasi.

Toimi näin:

Tiedon sisällyttäminen kuitteihin

Voit mukauttaa kuittisi ottamalla käyttöön tiedot, jotka haluat liittää niihin.

Voit esimerkiksi sisällyttää mukaan kuittiviivakoodin, joka avaa Shopify POS -sovelluksessa vastaavan tilauksen silloin, kun viivakoodi skannataan viivakoodinlukijalla (vain 2D-versio) tai laitteesi kameralla.