Kuittien mukauttaminen

Voit mukauttaa tulostettavien kuittien mallia. Et voi muokata tulostettavien kuittien tapahtumatietoja.

Jos henkilöstölläsi on käytössä POS-PIN-koodit, voit poistaa heiltä pääsyn kuitin mukautusasetuksiin ottamalla käyttöön Rajoitetut käyttöoikeudet -vaihtoehdon Henkilöstö-asetusnäytössä.

Mukautetun ylä- ja alatunnistetekstin lisääminen kuitteihin

Voit sisällyttää kuittiesi ylätunnisteeseen ja alatunnisteeseen kauppaasi koskevat tiedot, kuten palautuskäytäntösi ja aukioloaikasi.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Tulostettavaa kuittia koskevat asetukset.

3. Napauta Kuittien asetus -näytössä joko Lisää otsikkoteksti tai Lisää alatunnisteen teksti.

4. Kirjoita mukautettu teksti ja napauta sitten Tallenna.

Tiedon sisällyttäminen kuitteihin

Voit mukauttaa kuittisi ottamalla käyttöön tiedot, jotka haluat liittää niihin.

Voit esimerkiksi sisällyttää mukaan kuittiviivakoodin, joka avaa Shopify POS -sovelluksessa vastaavan tilauksen silloin, kun viivakoodi skannataan viivakoodinlukijalla (vain 2D-versio) tai iPadin kameralla.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Tilaukset-osiossa Tulostetut kuittiasetukset.

3. Ota Kuittiasetukset-näytössä käyttöön tuotteet, jotka haluat sisällyttää kuitteihin:

- Näytä viivakoodi - Näytä tilausviesti - Näytä asiakastiedot - Näytä henkilöstön tiedot - Näytä sijainnin osoite - Näytä sijainnin puhelinnumero