Kuittien mukauttaminen

Voit mukauttaa tulostettavien kuittien mallia ja valita, kuinka monta kuittia haluat oletusarvoisesti tulostaa. Et voi muokata tulostetuissa kuitissa oletettuja tapahtumatietoja.

Jos henkilöstölläsi on käytössä myyntipisteen PIN-koodit, voit poistaa heiltä pääsyn kuitin mukautusasetuksiin valitsemalla Rajoitetut käyttöoikeudet -vaihtoehdon Henkilöstö-asetusnäytössä.

Mukautetun ylä- ja alatunnistetekstin lisääminen kuitteihin

Voit sisällyttää kuittiesi ylätunnisteeseen ja alatunnisteeseen kauppaasi koskevat tiedot, kuten palautuskäytäntösi ja aukioloaikasi.

Toimi näin:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Tulostettavaa kuittia koskevat asetukset.

3. Napauta Kuittien asetus -näytössä joko Lisää otsikkoteksti tai Lisää alatunnisteen teksti.

4. Kirjoita mukautettu teksti ja napauta sitten Tallenna.

Tiedon sisällyttäminen kuitteihin

Voit mukauttaa kuittejasi valitsemalla tiedot, jotka haluat lisätä niihin.

Voit esimerkiksi sisällyttää kuittien viivakoodin, joka skannataan 1D- tai 2D-viivakoodinlukijalla tai laitteesi kameralla, vastaava tilaus avataan Shopify POS -myyntipisteessä.

Toimi näin:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Tilaukset-osiossa Tulostetut kuittiasetukset.
  3. Valitse Kuittiasetukset-näytössä kohdat, jotka haluat sisällyttää kuitteihin:
    • Valitse logon leveys
    • Näytä sijainnin osoite
    • Näytä sijainnin puhelinnumero
    • Näytä kokonaismyyntilaatikko
    • Näytä SKU-koodi
    • Näytä vertailuhinta
    • Näytä alennuskoodi
    • Näytä henkilöstön tiedot
    • Näytä tilausviesti
    • Näytä asiakastiedot
    • Näytä 1D- tai 2D-viivakoodi
    • Näytä myyntiin määritetty henkilöstö