Kuittien mukauttaminen

Voit mukauttaa tulostettavien kuittien mallia ja valita, kuinka monta kuittia haluat oletusarvoisesti tulostaa. Et voi muokata tulostetuissa kuitissa oletettuja tapahtumatietoja.

Jos henkilöstölläsi on käytössä myyntipisteen PIN-koodit, voit poistaa heiltä pääsyn kuitin mukautusasetuksiin valitsemalla Rajoitetut käyttöoikeudet -vaihtoehdon Henkilöstö-asetusnäytössä.

Tämä opas koskee vain Jälleenmyynnin POS (myyntipiste) -myynnin fyysisiä kuitteja. Jos haluat muokata POS-myynnin sähköposti- ja tekstiviestikuitteja, siirry Shopify Adminissa Ilmoitukset-asetuksiin ja muokkaa POS ja mobiilikuitti -mallipohjaa.

Voit lisätä kuitteihin logon Point of Sale -kanavastasi. Voit lisätä kuitteihin saman logon kaikissa POS-sijainneissa tai ladata erillisen logon jokaista sijaintia varten.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Point of sale.

3. Klikkaa Avaa myyntikanava.

4. Napsauta Asetukset > Tulostetut kuitit.

5. Valitse Kuittiasetukset-kohdassa pudotusvalikosta POS-sijainti, johon haluat lisätä logon.

6. Napsauta Logon lataus ja lataa sitten 400 pikselin x 200 pikselin logokuvatiedosto napsauttamalla Lisää kuva.

7. Valinnainen: valitse logon leveys pudotusvalikosta.

8. Napsauta Tallenna ja tee sitten jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Jos haluat käyttää logoa kaikkien kauppapaikkojesi kuiteissa, napsauta Tallenna koskemaan kaikkia kauppapaikkoja.
    • Jos haluat käyttää logoa vain valitsemassasi sijainnissa, napsauta Tallenna koskemaan vain tätä sijaintia.

Voit sisällyttää kuittiesi ylätunnisteeseen ja alatunnisteeseen kauppaasi koskevat tiedot, kuten palautuskäytäntösi ja aukioloaikasi.

Point of Sale -kanavan vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Myyntipiste.
  3. Klikkaa Avaa myyntikanava.
  4. Napsauta Asetukset > Tulostetut kuitit.
  5. Tee Kuittiasetukset-sivulla jompikumpi seuraavista toimenpiteistä:

• Lisää kuitteihin mukautettu ylätunniste napsauttamalla Ylätunnisteen teksti.
    • Lisää kuitteihin mukautettu alatunniste napsauttamalla Alatunnisteen teksti.
  6. Kirjoita mukautettu teksti ja napsauta sitten Tallenna.

Shopify POS -sovelluksen vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Tulostetut kuitit.
  3. Tee Tulostetut kuitit -sivulla jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Lisää kuitteihin mukautettu ylätunniste napauttamalla Lisää ylätunnisteen teksti.
    • Lisää kuitteihin mukautettu alatunniste napauttamalla Lisää alatunnisteen teksti.
  4. Kirjoita mukautettu teksti ja napauta sitten Tallenna.

Mukautettujen tietojen lisääminen kuitteihin

Voit mukauttaa kuittejasi valitsemalla tiedot, jotka haluat lisätä niihin. Voit esimerkiksi sisällyttää kuittien viivakoodin, joka skannataan 1D- tai 2D-viivakoodinlukijalla tai laitteesi kameralla, vastaava tilaus avataan Shopify POS -myyntipisteessä.

Voit mukauttaa kuittejasi Shopify Adminin Point of Sale -kanavassa tai Shopify POS -sovelluksessa. Jos haluat tehdä muutoksia kaikkiin sijainteihisi kerralla, sinun on tehtävä muutokset Shopify Adminin Point of Sale -kanavasta.

Point of Sale -kanavan vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Myyntipiste.
  3. Klikkaa Avaa myyntikanava.
  4. Napsauta Asetukset > Tulostetut kuitit.
  5. Napsauta Kuittiasetukset-sivulla valintaruutua jonkin seuraavien tietojen vierestä, jotka haluat näyttää kuiteissa:

• Näytä eri logo sijainnin mukaan
    • Näytä sijainnin osoite
    • Näytä sijainnin puhelinnumero
    • Näytä kokonaismyyntilaatikko
    • Näytä SKU-koodi
    • Näytä vertailuhinta
    • Näytä alennuskoodi
    • Näytä myyntiin määritetty henkilöstö
    • Näytä henkilöstö kassalla
    • Näytä tilausviesti
    • Näytä asiakastiedot
    • Näytä 1D- tai 2D-viivakoodi
    • Näytä mukautettu QR-koodi
  6. Klikkaa Tallenna.

Shopify POS -sovelluksen vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Tulostetut kuitit.
  3. Vaihda Tulostetut kuitit -sivulla johonkin seuraavista tiedoista, jotka haluat sisällyttää kuitteihin:
    • Näytä sijainnin osoite
    • Näytä sijainnin puhelinnumero
    • Näytä kokonaismyyntilaatikko
    • Näytä SKU-koodi
    • Näytä vertailuhinta
    • Näytä alennuskoodi
    • Näytä myyntiin määritetty henkilöstö
    • Näytä henkilöstö kassalla
    • Näytä tilausviesti
    • Näytä asiakastiedot
    • Näytä 1D- tai 2D-viivakoodi
    • Näytä mukautettu QR-koodi

Tapahtuman jälkeen tulostettavien kuittikopioiden oletusmäärän määrittäminen

Voit valita, että jokaisen onnistuneen tapahtuman jälkeen tulostetaan oletusmäärä kuitteja.

Point of Sale -kanavan vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Myyntipiste.
  3. Klikkaa Avaa myyntikanava.
  4. Napsauta Asetukset > Tulostetut kuitit.
  5. Napsauta Kuittiasetukset-sivulla Tulostettujen kuittien määrä.
  6. Kirjoita mukautettu kokonaisluku ja napsauta sitten Tallenna.

Shopify POS -sovelluksen vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Tulostetut kuitit.
  3. Napauta Tulostetut kuitit -näytön Tulostusasetukset-ylätunnisteen alta Tulostettujen kuittien määrä.
  4. Kirjoita mukautettu kokonaisluku ja napauta sitten Tallenna.