Kuittien mukauttaminen

Voit mukauttaa tulostettavien kuittien mallia. Et voi muokata tulostettavien kuittien tapahtumatietoja.

Jos henkilöstölläsi on käytössä myyntipisteen PIN-koodit, voit poistaa heiltä pääsyn kuitin mukautusasetuksiin valitsemalla Rajoitetut käyttöoikeudet -vaihtoehdon Henkilöstö-asetusnäytössä.

Mukautetun ylä- ja alatunnistetekstin lisääminen kuitteihin

Voit sisällyttää kuittiesi ylätunnisteeseen ja alatunnisteeseen kauppaasi koskevat tiedot, kuten palautuskäytäntösi ja aukioloaikasi.

Toimi näin:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Tulostettavaa kuittia koskevat asetukset.

3. Napauta Kuittien asetus -näytössä joko Lisää otsikkoteksti tai Lisää alatunnisteen teksti.

4. Kirjoita mukautettu teksti ja napauta sitten Tallenna.

Tiedon sisällyttäminen kuitteihin

Voit mukauttaa kuittejasi valitsemalla tiedot, jotka haluat lisätä niihin.

Voit esimerkiksi sisällyttää mukaan kuittiviivakoodin, joka avaa Shopify POS -sovelluksessa vastaavan tilauksen silloin, kun viivakoodi skannataan viivakoodinlukijalla (vain 2D-versio) tai laitteesi kameralla.

Toimi näin:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ja sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Tilaukset-osiossa Tulostetut kuittiasetukset.
  3. Valitse Kuittiasetukset-näytössä kohdat, jotka haluat sisällyttää kuitteihin:
    • Näytä viivakoodi
    • Näytä tilausviesti
    • Näytä asiakastiedot
    • Näytä henkilöstön tiedot
    • Näytä sijainnin osoite
    • Näytä sijainnin puhelinnumero
    • Näytä SKU-koodi
    • Näytä kokonaismyyntilaatikko
    • Valitse logon leveys