Administrere kvitteringer

På slutten av en salgstransaksjon kan du tilby å skrive ut kvitteringen, eller sende den på e-post eller sms. Du kan også skrive ut en gavekvittering, som er et kjøpsbevis, men som ikke inneholder det betalte beløpet.

Hvis en kunde mister kvitteringen, kan du skrive den ut på nytt for dem.

Ordrenumre og kvitteringsnumre er ikke det samme, og kvitteringsnumre inkluderer POS-kasse-ID-en som et prefiks. For eksempel kan ordrenummeret #1425 i listen Bestillingslist ha det tilknyttede kvitteringsnummeret på #1-1288. Du kan imidlertid fortsatt søke etter kvitteringsnummer i listen Bestillinger. Finn ut mer om å søke etter bestillinger.

Skjermbildet Betalingen var vellykket vises etter at du har tatt betalt for en bestilling. Fra Betalingen var vellykket-skjermbildet har du noen alternativer:

Alternativer for salgskvitteringer for POS
Slik skriver du ut en kvittering: Trykk Skriv ut kvittering.
Slik sender du en kvittering på e-post til kunden: Trykk på E-postkvittering for å skrive inn en e-postadresse, og trykk deretter Send.
Slik sender du en SMS-kvittering: Trykk SMS-kvittering for å skrive inn et telefonnummer, inkludert eventuelt retningsnummer, og trykk Send.
Slik skriver du ut en gavekvittering: Trykk på Gavekvittering.

Skriv ut en kvittering på nytt

1. Trykk på Bestillinger fra Shopify POS-appen.
  2. Trykk på bestillingen du ønsker å skrive ut en kvittering for.
  3. Trykk på Kvittering > Skriv ut kvittering.

Skriv ut en gavekvittering for et fullført salg

Steg:

1. Trykk på Bestillinger fra Shopify POS-appen.
  2. Trykk på bestillingen du ønsker å skrive ut en gavekvittering for.
  3. Trykk på kvittering > Byttelapp.