Administrere kvitteringer

På slutten av en salgstransaksjon kan du tilby å skrive ut kvitteringen, eller sende den på e-post eller sms. Du kan også skrive ut en gavekvittering, som er et kjøpsbevis, men som ikke inneholder det betalte beløpet.

Hvis en kunde mister kvitteringen, kan du skrive den ut på nytt for dem.

Skjermbildet Betalingen var vellykket vises etter at du har tatt betalt for en bestilling. Fra Betalingen var vellykket-skjermbildet har du noen alternativer:

Alternativer for salgskvitteringer for POS
For å skrive ut en kvittering Trykk Skriv ut kvittering.
Å sende en kvittering på e-post til kunden Trykk på E-postkvittering for å skrive inn en e-postadresse, og trykk deretter Send.
For å sende en SMS-kvittering Trykk SMS-kvittering for å skrive inn et telefonnummer, inkludert eventuelt retningsnummer, og trykk Send.
Slik skriver du ut en gavekvittering Trykk på Gavekvittering.

Skriv ut en kvittering på nytt

Skriv ut en gavekvittering for et fullført salg