Koderedigeringsprogram for kvitteringer

Du kan tilpasse malen for kvitteringsutskrifter ved å bruke Liquid-redigeringsprogrammet i Shopify-administrator. Filene som utgjør kvitteringene inneholder Liquid, som er Shopifys malspråk. Du må bare redigere koden for kvitteringer hvis du kan HTML og CSS, og har en grunnleggende forståelse av Liquid.

Åpne Liquid-redigeringsprogrammet

Du kan endre kvitteringsmaler og seksjonsmaler som brukes til kvitteringsutskrifter. Kvitteringsmaler er kvitteringstypene du skriver ut i butikken. Seksjonsmaler er deler av kvitteringene du skriver ut i butikken. Seksjoner kan brukes igjen på flere kvitteringer. Du kan redigere malene ved å bruke Liquid-redigeringsprogrammet:

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Point of sale fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne salgskanal.

4. Klikk på Innstillinger > Kvitteringstilpasning.

5. Klikk på ... > Rediger kode.

6. Klikk på Rediger kode i dialogboksen Rediger kode.

Rediger kvitteringsmalene

Du kan redigere bestemte deler av kvitteringene.

Kvitteringsobjekter

Beskrivelse av kvitteringsobjekter
Egenskap Beskrivelse
shop
Inneholder butikkinformasjonen, for eksempel butikknavnet.
location
Inneholder informasjon om utsalgssted, for eksempel adresse og telefonnummer.
order
Inneholder bestillingsdataene, inkludert varelinjer, rabatter, avgifter og transaksjonsinformasjon.

Kvitteringsfiltre

Beskrivelse av kvitteringsfiltre
Egenskap Beskrivelse
t
Oversetter forhåndsdefinerte etiketter til riktig språk.
money
Formaterer prisen i lokalisasjonens valuta.
escape
Hopper over spesialtegn i HTML, som for eksempel <>, ' og &, og konverterer tegn til sekvenser som hoppes over.
barcode
Genererer en SVG-fil med en 1D-strekkode.
qrcode
Genererer en SVG-fil med en 2D-strekkode.

Tilbakestill kvitteringsmalen

Du kan tilbakestille en mal til den opprinnelige versjonen i Liquid-redigeringsprogrammet:

Trinn:

1. Klikk på malen du vil gjenopprette i Liquid-redigeringsprogrammet.
  2. Klikk på knappen Tilbakestill til standard ved siden av malen du vil tilbakestille i listen over maler.
  3. Klikk på Tilbakestill i vinduet Tilbakestill filen til standard.