Standaard bonprinter

Wanneer je een printer koppelt, wordt deze automatisch ingesteld als de standaardprinter voor het afdrukken van bonnen. Als de standaardprinter niet beschikbaar is, kun je geen bon printen. Als je meer dan één printer hebt, kun je de standaardprinter wijzigen vanuit Shopify POS.

Stappen:

1. Tik in de Shopify POS-app op en daarna op Instellingen.
  2. Tik in de sectie Hardware op Verbonden hardware beheren.
  3. Tik onder Bonprinters op de printer die je als standaardprinter wilt instellen.
  4. Tik op Instellen als standaard bonprinter.

Druk een test-ontvangstbewijs af

Nadat je je standaard bonprinter hebt ingesteld, wordt een kort diagnostisch rapport afgedrukt. Hierna moet je een testbon afdrukken om te bevestigen dat alles werkt.

Stappen:

1. Tik in de Shopify POS-app op en daarna op Instellingen.
  2. Tik in de sectie Hardware op Verbonden hardware beheren.
  3. Tik onder Bonprinters op de printer die je als standaard wilt instellen.
  4. Tik op Bonprinter testen.