Visa information om kundens presentkort i Shopifys kassasystemsapp

Du kan visa kundens presentkortsuppgifter, inklusive återstående saldo och transaktionshistorik. På sidan presentkortsuppgifter kan du skriva ut, skicka e-post eller skicka presentkortsinformationen till kunden.

Steg:

1. Från appen Shopify POS trycker du på det globala sökfältet.
  2. Ange kundens namn eller e-postadress i sökfältet.
  3. Tryck på kunder.
  4. Klicka på kundens namn i sökresultaten.
  5. Tryck på Visa alla presentkort.
  6. Klicka på ett presentkort för ytterligare information.
  7. Valfritt: Tryck på Skriv ut presentkort, E-posta presentkort eller Skicka presentkort via SMS för att skicka presentkortsinformationen till kunden.
  8. Valfritt: Tryck på Inaktivera för att inaktivera presentkortet. Detta kan inte ångras.