Opsætning af Shopify Payments til POS

Bemærk! Shopify-betalinger er kun tilgængelig for butikker i visse lande. Du kan se en liste over understøttede lande under Kan jeg bruge Shopify Payments?.

Shopify Payments er den mest enkle måde at acceptere betalinger på. Det fjerner besværet med at skulle opsætte en tredjepartsbetalingsudbyder eller shopejerkonto og indtaste legitimationsoplysningerne i Shopify. Med Shopify Payments er du automatisk opsat til at acceptere alle større betalingsmetoder, så snart du opretter din Shopify-butik.

Når du har opsat Shopify Payments, kan dine kunder foretage kreditkortbetalinger i din butik. Du kan aktivere Shopify Payments på siden Betalingsudbydere i Shopify-indstillingerne. Når du opsætter Shopify Payments, skal du bruge følgende oplysninger:

• dit Employer Identification Number (EIN)
  • dine bankoplysninger
  • den gennemsnitlige pris for dine ordrer
  • den gennemsnitlige leveringstid for dine ordrer

Shopify Payments er kun tilgængelig for butikker i visse lande og regioner. Med Shopify Payments er du automatisk opsat til at acceptere alle større betalingsmetoder, så snart du opretter din Shopify-butik.

Aktivér Shopify Payments i POS-appen

Hvis Shopify Payments er opsat for din butik, kan du acceptere kreditkortbetalinger ved fysisk salg. Du skal aktivere Shopify Payments i Shopify POS-appen, når du har opsat det.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingsindstillinger i Shopify POS.
  2. Kontrollér, at valgmuligheden Kredit/debet viser Accepteret i afsnittet Standard betalingstjenester.

Acceptér kortbetalinger uden underskrift

Du kan acceptere kortbetalinger uden en kundes underskrift, hvis du opfylder følgende krav:

• Din butik ligger i USA.
  • Du bruger Shopify Payments.
  • Du bruger en EMV-kortlæser.

Denne indstilling er som standard slået fra, men du kan aktivere den på siden Betalingsindstillinger i Shopify POS.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Betalingsindstillinger i Shopify POS.
  2. Tryk på Kredit/debet i afsnittet Standard betalingstjenester.
  3. Tryk på til/fra-knappen for at aktivere eller deaktivere Udelad kundeunderskrift når muligt.

Understøttede lande og områder

På følgende liste kan du se, om Shopify Payments er tilgængelig i det land, hvor din virksomhed opererer:

Hvis det land, hvor din virksomhed opererer, ikke understøttes af Shopify Payments, kan du gennemgå listen over andre betalingsgateways, som Shopify understøtter.

Bankkontokrav til Shopify Payments

Sørg for, at din bankkonto opfylder følgende krav, før du knytter den til Shopify Payments:

• Kontoen er en komplet checkkonto eller en aktuel konto i Storbritannien eller Irland.
  • Kontoen bruger udbetalingsvalutaen for din region.
  • Kontoen kan acceptere elektroniske bankoverførsler.

Bemærk: Opsparingskonti, konti med fleksibel valutakurs, virtuelle konti og pengeoverførselstjenester, som efterligner bankkonti, understøttes ikke af Shopify Payments.

Hver enkelt region har også lokale krav, som bankkontoen skal overholde:

• Australien – Bankkontoen skal være oprettet i en fysisk bank i Australien, være i valutaen AUD og være berettiget til BECS-overførsler.
  • Østrig – Bankkontoen skal være i valutaen EUR, være kvalificeret til SEPA-overførsler og have et IBAN-nummer, der starter med følgende bogstaver: AT, BE, BG, CH, CY, CZ, DE, DK, EE, ES, FI, FR, GB, GR, GI, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, NO, PL, PT, RO, SE, SI eller SK.
  • Belgien – bankkontoen skal være en almindelig bankkonto i valutaen EUR, være berettiget til SEPA overførsler og have et IBAN, der starter med AT, BE, BG, CH, CY, CZ, DE, DK, EE, ES, FI, FR, GB, GR, GI, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, NO, PL, PT, RO, SE, SI eller SK. Andre typer bankkonti og konti med virtuelle tjenester understøttes, men det kan medføre øgede udbetalingsfejl.
  • Canada – Hvis din udbetalingsvaluta er CAD, skal bankkontoen være oprettet i en fysisk bank i Canada, være i valutaen CAD og være berettiget til ACH-overførsler.
    Hvis din udbetalingsvaluta er USD, skal bankkontoen være oprettet i en fysisk bank i Canada eller USA, være i valutaen USD og være berettiget til ACH-overførsler.
  • Danmark – Hvis din valuta til udbetalinger er EUR, skal bankkontoens valuta være EUR, den skal kunne bruges til SEPA-overførsler og have et IBAN-nummer, der begynder med en af følgende bogstavkombinationer: AT, BE, BG, CH, CY, CZ, DE, DK, EE, ES, FI, FR, GB, GR, GI, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, NO, PL, PT, RO, SE, SI eller SK. Hvis din valuta til udbetalinger er DKK, skal bankkontoens valuta være DKK, den skal kunne bruges til SEPA-overførsler og have et IBAN-nummer, der begynder med DK.
  • Tyskland – Bankkontoen skal være i valutaen EUR, være berettiget til SEPA-overførsler og have et IBAN-nummer, der starter med følgende bogstaver: AT, BE, BG, CH, CY, CZ, DE, DK, EE, ES, FI, FR, GB, GR, GI, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, NO, PL, PT, RO, SE, SI eller SK.
  • Hongkong SAR – Bankkontoen skal være oprettet i en fysisk bank i Hongkong SAR og være i valutaen HKD.
  • Irland – Bankkontoen skal være oprettet i en fysisk bank i Irland, være i valutaen EUR og være berettiget til FPS-overførsler.
  • Italien – Bankkontoen skal være en erhvervsbankkonto i valutaen EUR, være berettiget til SEPA-overførsler og have et IBAN-nummer, der starter med: AT, BE, BG, CH, CY, CZ, DE, DK, EE, ES, FI, FR, GB, GR, GI, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, NO, PL, PT, RO, SE, SI eller SK.
  • Japan – Bankkontoen skal være oprettet i en fysisk bank i Japan, være en Futsu-konto og være i valutaen JPY.
  • Holland (Nederlandene) – Bankkontoen skal være en erhvervsbankkonto i valutaen EUR, være berettiget til SEPA-overførsler og have et IBAN-nummer, der starter med: AT, BE, BG, CH, CY, CZ, DE, DK, EE, ES, FI, FR, GB, GR, GI, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, NO, PL, PT, RO, SE, SI eller SK.
  • New Zealand – Bankkontoen skal være oprettet i en fysisk bank i New Zealand, være i valutaen NZD og være berettiget til BECS-overførsler.
  • Singapore – Bankkontoen skal være oprettet i en fysisk bank i Singapore og være i valutaen SGD.
  • Spanien – Bankkontoen skal være i valutaen EUR, være berettiget til SEPA-overførsler og have et IBAN-nummer, der starter med følgende bogstaver: AT, BE, BG, CH, CY, CZ, DE, DK, EE, ES, FI, FR, GB, GR, GI, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, NO, PL, PT, RO, SE, SI eller SK.
  • Sverige – Hvis din valuta til udbetalinger er EUR, skal bankkontoens valuta være EUR, den skal kunne bruges til SEPA-overførsler og have et IBAN-nummer, der begynder med en af følgende bogstavkombinationer: AT, BE, BG, CH, CY, CZ, DE, DK, EE, ES, FI, FR, GB, GR, GI, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, NO, PL, PT, RO, SE, SI eller SK. Hvis din valuta til udbetalinger er SEK, skal bankkontoens valuta være SEK, den skal kunne bruges til SEPA-overførsler og have et IBAN-nummer, der begynder med SE.
  • Storbritannien – Bankkontoen skal være oprettet i en fysisk bank i Storbritannien, være i valutaen GBP og være berettiget til FPS-overførsler.
  • USA – Bankkontoen skal være oprettet i en fysisk bank i USA, være i valutaen USD og være berettiget til ACH-overførsler.

De fleste checkkonti kan acceptere de typer af elektronisk bankoverførsel, som er angivet herover. Checkkonti, som er opsat til kun at acceptere elektroniske bankoverførsler, fungerer ikke sammen med Shopify Payments. Kontakt din bank for at finde ud af, om din konto kan acceptere den overførselstype, som er angivet for dit område.

Rediger bankkontooplysninger

Hvis du skifter bank, eller hvis dine bankkontooplysninger ændres, kan du opdatere oplysningerne i dine indstillinger for Shopify Payments.

Du kan ikke bruge forudbetalte bankkort som bankkontooplysninger til at modtage udbetalinger fra Shopify Payments.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Betalingsudbydere i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments.
  3. Klik på Skift bankkonto under Bankkonto til udbetaling i afsnittet Detaljer om udbetaling.
  4. Angiv dine bankkontooplysninger, og klik derefter på Gem.

Forbudte virksomheder

Nogle typer af virksomheder og tjenester har ikke tilladelse til at bruge Shopify Payments. Du kan se, om du kan bruge Shopify Payments, i listen over forbudte virksomhedstyper for det land, hvor din virksomhed opererer:

Du kan finde flere oplysninger i Servicevilkår (TOS) for Shopify Payments og Ofte stillede spørgsmål om Shopify Payments.

Hvis din virksomhedstype ikke understøttes af Shopify Payments, kan du gennemgå listen over andre betalingsgateways, som Shopify understøtter.

Få mere at vide