Opret en konto i Shopify POS

Du kan oprette et Shopify-id og en ny butik i Shopify POS-appen. Du kan også slette et eksisterende Shopify-id.

Opret en butik uden et Shopify-id

Hvis du ikke har et eksisterende Shopify-id eller en butik, kan du oprette en konto og en butik i Shopify POS-appen.

Trin:

1. Download Point of Sale-appen.
  2. Tryk på Tilmeld på velkomstsiden, eller tryk på Login > Kom i gang.
  3. I menuen skal du trykke på Jeg befinder mig i for at vælge din lokation.
  4. Tryk på Tilmeld dig med mail, angiv din mailadresse, og opret en adgangskode.
  5. Valgfrit: Hvis du vil tilmelde dig med Google, Apple eller Facebook, bliver du omdirigeret til at logge ind på din konto. Når du er logget ind, skal du trykke på Tilknyt konti for at knytte din Google-, Apple- eller Facebook-konto til Shopify. Angiv din adgangskode for at fortsætte til Shopify POS.
  6. Når butikken er indlæst, og siden med pinkode vises, skal du oprette en 4-6-cifret pinkode.

POS-appens introduktionsskærme vises, og du er logget ind i din butik i POS-appen.

Opret en butik, når du har Shopify ID

Hvis du allerede har et Shopify-id, men ikke har nogen aktive butikker, der er knyttet til kontoen, kan du logge ind og oprette en butik i Shopify POS-appen.

Trin:

1. Download Point of Sale-appen.
  2. Tryk på Login, og angiv din mail og adgangskode.
  3. Tryk på Opret en ny butik.
  4. Når butikken er indlæst, og siden med pinkode vises, skal du oprette en 4-6-cifret pinkode.

POS-appens introduktionsskærme vises, og du er logget ind i din butik i POS-appen.

Slet en butik

Hvis du ikke ønsker dit Shopify-id, kan du slette det i Shopify POS-appen.

Du skal lukke din butik og eventuelle partnerkonti, før du kan slette dit Shopify-id. Kontakt Shopify partnersupport for at lukke dine partnerkonti.

Trin

1. Log ind på POS-appen.
  2. Tryk på ☰.
  3. Tryk på Indstillinger > Slet.
  4. Tryk på Fortsæt for at åbne siden til sletning af identitet.
  5. Log ind med din mail og adgangskode.
  6. Vælg Alle konti er lukket > Send anmodning om sletning.
  7. Følg trinnene for at bekræfte mailen for den konto, du vil lukke, og udfør bekræftelsestrinnene på portalen til anmodning om den registrerede.