Registrera dig för ett konto på Shopify kassasystem

Du kan skapa ett Shopify-ID och en ny butik i Shopify POS-appen. Du kan även radera ett befintligt Shopify-ID.

Skapa en butik när du inte har ett Shopify-ID

Om du inte har ett befintligt Shopify-ID eller en butik kan du skapa ett konto och en butik i Shopify POS-appen.

Steg:

1. Ladda ned kassasystemsappen.
  2. På välkomstsidan trycker du på Registrera dig eller på Logga in > Kom igång.
  3. Tryck på menyn Jag befinner mig i för att välja din plats.
  4. Tryck på Registrera dig med e-post, ange sedan din e-postadress och skapa ett lösenord.
  5. Valfritt: Om du vill registrera dig med Google, Apple eller Facebook omdirigeras du för att logga in på ditt konto. När du är inloggad trycker du på Anslut konton för att ansluta ditt Google-, Apple- eller Facebook-konto till Shopify. Ange ditt lösenord för att fortsätta till Shopify kassasystem.
  6. Skapa en 4–6-siffrig PIN-kod när butiken har laddats och PIN-sidan visas.

Introduktionsskärmarna för POS-appen kommer att visas och du är inloggad på din butik på POS-appen.

Skapa en butik när du har ett Shopify-ID

Om du redan har ett Shopify-ID, men inga aktiva butiker som är kopplade till kontot, kan du logga in och skapa en butik i Shopify POS-appen.

Steg:

1. Ladda ned kassasystemsappen.
  2. Tryck på Logga in och ange din e-postadress och ditt lösenord.
  3. Tryck på Skapa en ny butik.
  4. Skapa en 4–6-siffrig PIN-kod när butiken har laddats och PIN-sidan visas.

Introduktionsskärmarna för POS-appen kommer att visas och du är inloggad på din butik på POS-appen.

Radera en butik

Om du inte vill ha ditt Shopify-ID kan du radera det i Shopify POS-appen.

Du måste stänga din butik och eventuella partnerkonton innan du kan radera ditt Shopify-ID. Kontakta Shopify partnersupport för att stänga dina partnerkonton.

Steg

1. Logga in på kassasystems-appen.
  2. Tryck på ☰.
  3. Tryck på Inställningar > Radera.
  4. Tryck på Fortsätt för att öppna sidan för radering av identitet.
  5. Logga in med din e-post och ditt lösenord.
  6. Välj Alla konton är stängda > Skicka raderingsförfrågan.
  7. Följ stegen för att verifiera e-postadressen för kontot som du vill stänga och slutför verifieringsstegen i portalen för förfrågan om den registrerade.