Avinstallera POS-försäljningskanalen

Du kan avinstallera Shopify POS från din Shopify-admin. Se till att vidta följande åtgärder innan du avinstallerar:

• granska din POS-prenumeration.
  • Distribuera alla POS-ordrar.
  • Behandla alla returer eller återbetalningar på POS-ordrar.
  • Ta bort Shopify POS-appen från alla enheter.

Avbryt din POS-prenumeration

Avinstallera POS-försäljningskanalen

Steg:

1. Nedgradera alla platser som prenumererar på POS Pro till POS Lite
  2. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.
  3. Klicka på försäljningskanalen Kassasystem.
  4. Klicka på Avinstallera försäljningskanal.
  5. Välj Jag förstår riskerna med att avinstallera denna försäljningskanal.
  6. Valfritt: Välj en orsak till varför du avinstallerar försäljningskanalen.
  7. Klicka på Avinstallera.

När du har avbrutit din kassasystem-prenumeration och avinstallerat kassasystem-försäljningskanalen kommer du inte längre att kunna publicera produkter, distribuera ordrar eller hantera prestanda i din Shopify kassasystem-app.