Avinstallere POS-salgskanalen

Du kan avinstallere Shopify POS fra Shopify-administrator. Før du avinstallerer, må du gjøre følgende:

• Gå gjennom POS-abonnementet ditt.
  • Oppfyll alle POS-bestillinger.
  • Behandle alle returer eller refusjoner på POS-bestillinger.
  • Fjern Shopify POS-appen fra alle enheter.

Kansellere POS-abonnementet

Avinstaller POS-salgskanalen

Trinn:

1. Nedgrader hver lokalisasjon som abonnerer på POS Pro til POS Lite
  2. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  3. Klikk på Point of Sale-salgskanalen.
  4. Klikk på Avinstaller salgskanal.
  5. Velg Jeg forstår risikoen ved å avinstallere denne salgskanalen.
  6. Valgfritt: Velg en årsak til at du avinstallerer salgskanalen.
  7. Klikk på Avinstaller.

Når du har kansellert POS-abonnementet og avinstallert POS-salgskanalen, kan du ikke publisere produkter, oppfylle bestillinger eller administrere resultater i Shopify POS-appen.

Er du klar til å begynne å selge med Shopify?

Prøv det gratis