Registrer deg for en konto i Shopify POS

Du kan opprette en Shopify ID og en ny butikk i Shopify POS-appen. Du kan også slette en eksisterende Shopify ID.

Opprett en butikk når du ikke har en Shopify-ID

Hvis du ikke har en eksisterende Shopify ID eller butikk, kan du opprette en konto og en butikk i Shopify POS-appen.

Trinn:

1. Last ned Point of Sale-appen.
  2. Trykk på Registrer deg eller Logg på > Kom i gang på velkomstsiden.
  3. Trykk på menyen Jeg er lokalisert i for å velge plasseringen din.
  4. Trykk på Registrer deg med e-post, oppgi e-postadressen din og opprett et passord.
  5. Valgfritt: Hvis du vil registrere deg med Google, Apple eller Facebook, blir du omdirigert til å logge på kontoen. Når du er logget på, trykker du på Koble til kontoer for å koble til en Google-, Apple- eller Facebook-konto til Shopify. Angi passordet ditt for å fortsette til Shopify POS.
  6. Opprett en 4–6-sifret PIN-kode når butikken har lastet inn og PIN-siden vises.

Introduksjonsskjermbildene i POS-appen vises, og du logges på butikken i POS-appen.

Opprett en butikk når du har en Shopify ID

Hvis du allerede har en Shopify ID, men ingen aktive butikker knyttet til kontoen, kan du logge på og opprette en butikk i Shopify POS-appen.

Trinn:

1. Last ned Point of Sale-appen.
  2. Trykk på Logg på, og angi e-postadresse og passord.
  3. Trykk på Opprett en ny butikk.
  4. Opprett en 4–6-sifret PIN-kode når butikken har lastet inn og PIN-siden vises.

Introduksjonsskjermbildene i POS-appen vises, og du logges på butikken i POS-appen.

Slett en butikk

Hvis du ikke lenger ønsker en Shopify ID, kan du slette den i Shopify POS-appen.

Du må stenge butikken og eventuelle partnerkontoer før du kan slette en Shopify ID. Kontakt Shopify-partnerstøtte for å avslutte partnerkontoer.

Steg

1. Logg på POS-appen.
  2. Trykk på ☰.
  3. Trykk på Innstillinger > Slett.
  4. Trykk på Fortsett for å åpne siden for identitetssletting.
  5. Logg på med en e-postadresse og et passord.
  6. Velg Alle kontoer er stengt > Send slettingsforespørsel.
  7. Følg trinnene for å bekrefte e-postadressen til kontoen du ønsker å avslutte, og fullfør bekreftelsestrinnene i portalen for datasubjektforespørsler.