Het POS-verkoopkanaal verwijderen

Je kunt Shopify POS verwijderen uit het Shopify-beheercentrum. Onderneem de volgende acties voordat je overgaat tot verwijdering:

• Controleer je POS-abonnement.
  • Handel alle POS-bestellingen af.
  • Verwerk alle retouren of terugbetalingen voor POS-bestellingen.
  • Verwijder de Shopify POS-app van alle apparaten.

Een POS-abonnement opzeggen

Het POS-verkoopkanaal verwijderen

Stappen:

1. Downgrade elke locatie met een abonnement op POS Pro naar POS Lite.
  2. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.
  3. Klik op het Point of Sale-verkoopkanaal.
  4. Klik op Verkoopkanaal verwijderen.
  5. Selecteer Ik begrijp de risico's van het verwijderen van dit verkoopkanaal.
  6. Optioneel: Selecteer een reden waarom je het verkoopkanaal verwijdert.
  7. Klik op Verwijderen.

Nadat je je POS-abonnement hebt opgezegd en het POS-verkoopkanaal hebt verwijderd, kun je geen producten meer publiceren, bestellingen afhandelen of prestaties beheren in de Shopify POS-app.