De instellingen van de Shopify POS-app wijzigen

Je kunt de instellingen van de Shopify POS-app wijzigen om aan de behoeften van je winkel te voldoen.

De instellingen voor automatisch vergrendelen wijzigen

Je kunt instellen dat je iPad wordt vergrendeld na een periode van inactiviteit of wanneer een verkoop is voltooid. Jij moet een viercijferige pincode invoeren om het scherm te ontgrendelen.

Stappen

1. Tik op het startscherm van de Shopify POS-app op .
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik onder Weergave op Schermvergrendeling.
  4. Tik op een tijd-optie Als de Shopify POS-app voor de geselecteerde tijdsduur inactief is, wordt het scherm vergrendeld.
  5. Activeer Auto-vergrendelen na verkoop als je wil dat het scherm na elke voltooide verkoop wordt vergrendeld.
  6. Tik op Vorige om terug te gaan naar het scherm Instellingen.

De weergavemodus wijzigen

Je kunt Shopify POS configureren voor een lichte of donkere modus. In de lichte modus wordt donkere tekst op een felle achtergrond weergegeven terwijl in de donkere modus felle tekst op een donkere achtergrond wordt weergegeven.

Je kunt de modus selecteren die je wilt gebruiken in Shopify POS, of je kunt Shopify POS de instellingen van je iOS-apparaat laten gebruiken.

Stappen

1. Tik in de Shopify POS-app op de knop en tik vervolgens op Instellingen > Donkere/lichtere modus.
  2. Tik op de modus waarvan je wil dat Shopify POS die gebruikt of activeer Apparaatinstellingen gebruiken.

De taalinstellingen wijzigen

Je kunt de taal selecteren die de Shopify POS-app gebruikt. Shopify POS ondersteunt de volgende talen:

• Chinees (vereenvoudigd)
  • Chinees (traditioneel)
  • Tsjechisch
  • Deens
  • Nederlands
  • Engels
  • Fins
  • Frans
  • Duits
  • Hindi
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Maleis
  • Noors Bokmal
  • Portugees (Brazilië)
  • Portugees (Portugal)
  • Spaans
  • Zweeds
  • Thai
  • Turks

Wijzig de taal van het iOS-apparaat via de iOS-instellingen om de taal van de Shopify POS-app te wijzigen.

Stappen

Andere talen die hier niet worden vermeld kunnen werken, maar worden niet ondersteund en kunnen resulteren in ontbrekende vertalingen, waardoor sommige tekst standaard in het Engels wordt weergegeven.

De smart grid wijzigen

Het startscherm van de Shopify POS-app bevat een smart grid met een reeks configureerbare tegels waarop verschillende bronnen zijn weergeven. Je kunt tegels toevoegen die staan voor vaak geopende producten, collecties, apps van derden of functies. Als een app van derden meerdere functies bevat, kun je kiezen welke functie via de tegel wordt uitgevoerd.

Je kunt aanvullende pagina's en groepstegels aan deze pagina's toevoegen en tegelposities op elke pagina herschikken.

Als je tegels wilt toevoegen, moet je de winkeleigenaar zijn of een medewerkersaccount hebben met de machtiging Pas smart grid aan op locatie van het apparaat.

Tegels toevoegen

1. Tik in het startscherm van de Shopify POS-app op Tegel toevoegen in het grid.
  2. Selecteer het artikel dat je wil toevoegen aan je homepage in de beschikbare lijst.
  3. Voeg eventuele extra tegels toe en tik op Gereed.

Tegels verwijderen

1. Tik op het startscherm van de Shopify POS-app op een tegel en houd deze vast totdat deze begint te schudden.
  2. Tik op x op de hoek van de tegel en tik op Verwijderen.
  3. Tik op Gereed.

Tegels bewerken

1. Tik op het startscherm van de Shopify POS-app op een tegel en houd deze vast totdat deze begint te schudden.
  2. Tik op ... op de hoek van de tegel en selecteer vervolgens de kleur (geel, groen, blauw of oranje).
  3. Tik op Gereed.