Ændring af indstillingerne i Shopify POS-appen

Du kan ændre indstillingerne i Shopify POS-appen, så de opfylder din butiks behov.

Ændring af indstillingerne for automatisk låsning

Du kan indstille din iPad, så den låses efter en periode uden aktivitet, eller når et salg afsluttes. Du skal indtaste en 4-cifret pinkode for at låse skærmen op.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på på startskærmen i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Skærmlås under Visning.
  4. Tryk på en tidsindstilling. Hvis Shopify POS-appen er inaktiv i det valgte tidsrum, låses skærmen.
  5. Aktivér Automatisk lås efter salg, hvis du vil have, at skærmen låses efter gennemførelsen af hvert salg.
  6. Tryk på Tilbage for at vende tilbage til siden Indstillinger.

Ændring af visningstilstand

Du kan konfigurere Shopify til et lyst tema eller et mørkt tema. Det lyse tema viser mørk tekst på en lys baggrund, mens det mørke tema viser lys tekst på en mørk baggrund.

Du kan vælge den tilstand, som du vil have, at Shopify POS skal bruge, eller du kan få Shopify POS til at bruge dine indstillinger for iOS-enheder.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på knappen i Shopify POS-appen, og tryk derefter på Indstillinger > Mørkt/lyst tema.
  2. Tryk på den tilstand, du vil have Shopify POS til at bruge, eller aktivér Brug enhedsindstillinger.

Ændring af sprogindstillingerne

Du kan vælge det sprog, som Shopify POS-appen bruger. Shopify POS understøtter følgende sprog:

• Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Malaysisk
  • Norsk (bokmål)
  • portugisisk
  • Portugisisk (Portugal)
  • Spansk
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk

Hvis du vil ændre sproget i Shopify POS-appen, skal du ændre sproget på din iOS-enhed via iOS-indstillingerne.

Fremgangsmåde:

Andre sprog, som ikke er angivet her, virker muligvis også, men de understøttes ikke og kan medføre manglende oversættelser, der som standard vises på engelsk.

Sådan ændrer du din dock

Startskærmen i Shopify POS-appen har en dock, der indeholder et sæt konfigurerbare felter, som viser forskellige ressourcer. Du kan tilføje felter, der repræsenterer produkter, kollektioner, tredjepartsapps eller funktioner, som bliver brugt ofte. Hvis en tredjepartsapp har forskellige funktioner, kan du vælge, hvilke funktion feltet skal udføre.

Du kan føje yderligere felter med sider og grupper til disse felter, og du kan omarrangere felternes position på hver enkelt side.

Hvis du vil tilføje felter, skal du være butiksejer eller have en medarbejderkonto med tilladelsen Tilpas docken efter enhedens lokation.

Tilføj felter

1. Tryk på Tilføj felt i gitteret på startskærmen i Shopify POS-appen.
  2. Vælg det element, du vil føje til startsiden, på listen over tilgængelige elementer.
  3. Tilføj eventuelle yderligere felter, og tryk derefter på Udført.

Slet felter

1. Tryk og hold nede på et felt på startskærmen i Shopify POS-appen, indtil det begynder at ryste.
  2. Tryk på x i hjørnet af feltet, og tryk derefter på Fjern.
  3. Tryk på Udført.

Rediger felter

1. Tryk og hold nede på et felt på startskærmen i Shopify POS-appen, indtil det begynder at ryste.
  2. Tryk på ... i hjørnet af feltet, og vælg derefter farven (gul, grøn, blå eller orange).
  3. Tryk på Udført.