Aktivering af Shop Pay Afbetaling

Shop Pay Afbetaling er kun tilgængelig for shopejere, som er bosiddende i USA, sælger i USD og har aktiveret både Shopify Payments og Shop Pay. Du kan aktivere Shop Pay Afbetaling, hvis du er berettiget til at bruge det.

Dine kunder skal også opfylde visse berettigelseskrav. De skal f.eks. have en faktureringsadresse i USA og være tilmeldt Shop Pay. Det samlede ordrebeløb skal være mellem 50 og 20.000 USD, hvis ordren skal være kvalificeret til Shop Pay Afbetaling.

Aktivér Shop Pay Afbetaling

1. Gå til Indstillinger > Betalinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments.
  3. Markér Shop Pay Installaments i afsnittet Shop Pay, og klik derefter på Gem.
  4. Valgfrit: Klik på Administrer under Shop Pay Installments for at se, om du er kvalificeret til at modtage Premium-rater.
    • Hvis du er kvalificeret til en premium-pakke, skal du klikke på Vælg premium-pakke for at acceptere de finansieringsløsninger, du tilbydes.

Shop Pay Afbetaling for Shopify POS

Hvis du bruger Shopify POS til at sælge dine produkter fysisk, kan du tilbyde Shop Pay Afbetaling til kunder i butikken. Få mere at vide om, hvordan du aktiverer Shop Pay Afbetaling for Shopify POS.

Eksportér CSV-struktur for Shop Pay Afbetaling (ordre)

Når du eksporterer et regneark med kommaseparerede værdier (CSV) for dine ordrer fra siden Ordrer i Shopify-administratoren, vises Shopify Payments i feltet Betalingsmetode i stedet for Shop Pay Afbetaling som en beskrivelse af, hvordan ordren blev betalt. Få mere at vide om eksport af ordrer til CSV-filer.