Aktivering af Købekraft i Shop Pay Afbetaling

Shop Pay Afbetaling-funktionen Købekraft giver dine kunder mulighed for at se deres Shop Pay Afbetaling-betalingsmuligheder i begyndelsen af købsrejsen. Denne funktion kan hjælpe med at forbedre dine konverteringsrater og øge den gennemsnitlige ordreværdi.

Aktivér Købekraft i Shop Pay Afbetaling

Du skal tilføje de følgende bannere for at aktivere Købekraft i Shop Pay Afbetaling:

Kundeoplevelsen ved Købekraft i Shop Pay Afbetaling

Dine kunder kan kun tjekke deres kvalificering og købekraft for Shop Pay Afbetaling på produktsider for produkter med en værdi på mindst 150 USD, eller når den potentielle værdi for indkøbskurven er på mindst 150 USD.

Kunden gennemgår følgende trin for at kontrollere vedkommendes berettigelse til Shop Pay Afbetaling:

1. Kunden går til produktsiden for det produkt, vedkommende vil købe.
  2. I banneret på Shop Pay Afbetaling-produktsiden klikker kunden på Tjek din købekraft.
  3. Kunden tilmelder sig eller logger ind på sin Shop Pay-konto.
  4. Kunden klikker på Tjek, om du er kvalificeret for at tjekke, om kunden er kvalificeret til Shop Pay Afbetaling.
  5. Kunden gennemgår alle de afbetalingsmuligheder, der er tilgængelige for vedkommende, og klikker derefter på Fortsæt til betaling.
  6. Kunden vælger afbetalingsmuligheden ved betaling og foretager derefter sin første afbetaling.