Shop Pay -maksuerien ostovoiman aktivointi

Shop Pay -maksuerien ostovoimaominaisuuden avulla asiakkaat voivat tarkastella Shop Pay -maksuerien maksuvaihtoehtoja ostopolkunsa alkuvaiheessa. Ominaisuus voi auttaa parantamaan konversioasteita ja nostamaan keskimääräistä tilauksen arvoa.

Shop Pay -maksuerien ostovoiman aktivointi

Shop Pay -maksuerien ostovoiman aktivointi edellyttää seuraavien bannerien lisäämistä:

Shop Pay -maksuerien ostovoiman asiakaskokemus

Asiakkaat voivat tarkistaa kelpoisuutensa Shop Pay -maksuerillä maksamiseen ja ostovoimansa tuotesivuilta vain tuotteista, joiden arvo on vähintään 150 USD, tai potentiaalisen ostoskorin arvon ollessa vähintään 150 USD.

Asiakas voi tarkistaa kelpoisuutensa Shop Pay -maksuerien avulla maksamiseen seuraavalla tavalla:

1. Asiakas siirtyy sen tuotteen tuotesivulle, jonka hän haluaa ostaa.
  2. Asiakas klikkaa Shop Pay -maksuerien tuotesivubannerissa Tarkista ostovoimasi.
  3. Asiakas rekisteröityy tai kirjautuu sisään Shop Pay -tililleen.
  4. Asiakas klikkaa Tarkista, täytätkö vaatimukset nähdäkseen, voiko hän maksaa Shop Pay -maksuerillä.
  5. Asiakas tutustuu käytettävissä oleviin maksuerävaihtoehtoihin ja klikkaa sitten Jatka kassalle.
  6. Asiakas valitsee kassalla maksuerävaihtoehdon ja tekee sitten ensimmäisen maksusuorituksensa kassalla.