Shop Pay ‑maksuerien tuotesivubanneri

Shop Pay ‑maksuerien banneri näkyy tuotesivulla tuotteen hinnan alapuolella. Tämä banneri kertoo ostajille, että he voivat maksaa 50 – 1 000 USD:n arvoiset tilaukset neljässä korottomassa maksuerässä.

Kun olet aktivoinut Shop Pay ‑maksuerät, banneri voidaan jo lisätä tuotesivuillesi teemastasi riippuen.

Jos banneria ei ole vielä lisätty, sinun on tehtävä toinen seuraavista:

• lisää projektibanneri automaattisesti
  • lisää projektibanneri manuaalisesti.

Tuotesivun bannerin lisääminen automaattisesti

Voit lisätä tuotesivun bannerin automaattisesti kopioimalla teemasi ja noudattamalla Päivitä teemasi, jotta voit kertoa asiakkaillesi, että hyväksyt maksueriä ‑banneria, joka löytyy ylläpitäjästä kohdasta Verkkokauppa > Teemat.

Toimi näin:

1. Klikkaa Shopify-ylläpidossa kohtaa Verkkokauppa > Teemat.
  2. Klikkaa Päivitä teemasi, jotta voit kertoa asiakkaillesi, että hyväksyt maksueriä -bannerissa Päivitä teema.
  3. Klikkaa Tarkista muutokset.
  4. Klikkaa Selvä.
  5. Tarkista maksueräviestin sijainti tuotesivun malleissa ja muokkaa sitä.
  6. Klikkaa Tallenna ja klikkaa sitten Tallenna ja julkaise.

Harkitse Shop-myyntikanavan lisäämistä Shopify-ylläpitäjään, jotta voit hallinnoida brändisi näkyvyyttä Shop-sovelluksessa ja käyttää ominaisuuksia, kuten myyntitietoja. Lue lisää Shopista.

Tuotesivun bannerin lisääminen manuaalisesti

Jos teeman koodin lukeminen ja muokkaaminen eivät ole sinun osaamisalaasi, saat päivitettyä teemasi ilmaiseksi lähettämällä pyynnön HeyCarsonille. HeyCarson on asiantuntijatoimisto, joka toimii Shopifyn yhteistyökumppanina ja auttaa sinua päivittämään teemasi Shop Pay ‑maksuerien tuotesivubannerilla.

Jos taas hallitset teeman koodin lukemisen ja muokkaamisen, voit tarkistaa muutoskohdat ja päivittää tuotelomakkeen itse.

Tarkista muutoskohdat

Bannerin koodi on sisällytettävä tuotelomakkeen jokaiseen esiintymään, joka näyttää suurin piirtein tältä: {% form 'product', product .... Tuotelomake voi löytyä eri sijainnista teemastasi riippuen, mutta seuraavat ovat yleisiä sijainteja:

• product-form.liquid
  • featured-product-form.liquid
  • product-template.liquid
  • product.liquid

Päivitä tuotelomake

Toimi näin:

1. Avaa asiaankuuluva tiedosto.

2. Etsi rivi, joka sisältää seuraavan: {% form 'product', product.

3. Luo uusi rivi suoraan alle ja liitä seuraava kyseiselle riville:

{{ form | payment_terms }}
  1. Napauta Tallenna.

Lopputuloksen pitäisi näyttää suurin piirtein tältä:

{% form 'product', product ... %}
  {{ form | payment_terms }}
{% endform %}