Shop Pay ‑maksuerien tuotesivubanneri

Shop Pay -maksuerien banneri näkyy tuotesivulla tuotteen hinnan alapuolella. Banneri kertoo asiakkaille mahdollisuudesta maksaa tilaukset maksuerissä. Se näkyy vähintään 150 USD:n arvoisille tuotteille tai ostoskorin arvon saavuttaessa 150 USD.

Näyttämällä bannereita tuotesivulla annat asiakkaille ennakkotietoja arvioidusta lainasummasta, ennen kuin he jatkavat kassalle.

Jos olet asentanut Shopify-teeman verkkokauppaasi 31. tammikuuta 2022 jälkeen, tuotebanneri on ehkä jo lisätty tuotesivuillesi. Kun olet aktivoinut Shop Pay -maksuerät, tarkista verkkokaupassasi tuotesivulta banneri, joka näkyy tuotteen hinnan alapuolella.

Harkitse Shop-myyntikanavan lisäämistä Shopify Adminiin, jotta voit hallinnoida brändisi näkyvyyttä Shop-sovelluksessa ja käyttää ominaisuuksia, kuten myyntitietoja. Lue lisää Shopista.

Jos banneria ei ole vielä lisätty, sinun on lisättävä tuotesivun banneri manuaalisesti.

Tuotesivun bannerin lisääminen manuaalisesti

Jos hallitset teeman koodin lukemisen ja muokkaamisen, voit tarkistaa muutoskohdat ja päivittää tuotelomakkeen.

Tarkista muutoskohdat

Bannerin koodi on sisällytettävä tuotelomakkeen jokaiseen esiintymään, jotka näyttävät suurin piirtein tältä: {% form 'product', product .... Tuotelomake voi löytyä eri paikoista teemastasi riippuen, mutta seuraavat ovat yleisiä sijainteja:

• product-form.liquid
  • featured-product-form.liquid
  • product-template.liquid
  • product.liquid

Päivitä tuotelomake

Vaiheet:

Lopputuloksen pitäisi näyttää suurin piirtein tältä:

{% form 'product', product ... %}
  {{ form | payment_terms }}
{% endform %}