Shop Pay -maksuerät

Shop Pay tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa tilauksensa kokonaisuudessaan kassavaiheessa tai maksaa tilauksensa maksuerissä, kun tilausten arvo on 50–17 500 USD.

Asiakkaasi voivat valita seuraavista maksuerämaksuvaihtoehdoista kassavaiheessa:

• Neljä joka toinen viikko maksettavaa korotonta maksuerää 50–999,99 USD:n tilauksille.
  • Kuukausimaksut 150–17.500 USD:n tilauksille. Kuukausittaiset maksuerätilaukset ovat korollisia, ja ne voidaan maksaa kolmessa, kuudessa tai kahdessatoista kuukaudessa ostosummasta riippuen.

Kun asiakas tarkastelee tuotteitasi, seuraavat Shop Pay ‑maksueriä koskevat tiedot näytetään:

• lasketut maksuerämäärät
  • yksityiskohtaiset tiedot asiakkaille, jotka haluavat lisätietoja Shop Pay -maksueristä
  • viimeisimmät vaatimustenmukaisuutta ja sääntelyä koskevat tiedot.

Shop Pay -maksuerät voivat myös parantaa konversioastetta ja tilausten keskimääräistä arvoa antamalla asiakkaille mahdollisuuden maksaa tilauksensa maksuerissä.

Shop Pay -maksuerien aktivoiminen

Jos olet oikeutettu käyttämään Shop Pay -maksueriä, voit aktivoida palvelun.

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Maksut.
  2. Shopify Payments -osiossa klikkaa Hallinnoi.
  3. Valitse Shop Pay -osiosta Shop Pay -maksuerät.
  4. Hyväksy käyttöehdot ja klikkaa sitten Tallenna.

Shop Pay -maksueriä käyttäen tehdyn tilauksen maksunpalautus

Kun palautat sellaisen tilauksen maksun, jossa on käytetty Shop Pay -maksueriä, lähetät maksun takaisin asiakkaalle. Jos asiakkaasi pyytää maksun palautusta tilauksesta, josta hän on suorittanut kuukausimaksuja, hänen maksamaansa korkoa ei palauteta. Korko on lainan hinta, eikä sitä palauteta.

Et saa Shop Pay -maksuerien palvelumaksua takaisin, kun teet maksun palautuksen. Lisätietoja palautusten ja maksun palautusten luomisesta.

Shop Pay -maksueriä käyttävän asiakkaan kokemus kassalla

Jos asiakas haluaa maksaa tilauksensa Shop Payn avulla, hänen täytyy toimia seuraavalla tavalla:

1. Asiakas lisää tuotteita ostoskoriin.
  2. Asiakas maksaa Shop Payn avulla.
  3. Asiakas valitsee maksutavaksi maksamisen erissä.
  4. Asiakas tutustuu käytettävissä oleviin maksueriin ja valitsee sitten vaihtoehdon.
  5. Asiakas tarkastaa ostoksensa ja maksaa sitten ensimmäisen maksunsa kassavaiheessa.

Jäljellä olevat maksut veloitetaan automaattisesti asiakkaan kortilta asiakkaan valitseman maksuaikataulun mukaisesti. Asiakkaat saavat sähköpostimuistutuksen ennen kunkin maksun veloitusta.

Kun tilaus on valmis, saat tilauksen maksun kokonaisuudessaan etukäteen Shop Pay -maksuerien käyttömaksua lukuun ottamatta.

Shop Pay ‑maksuerissä maksamismahdollisuuden markkinoiminen

Jos haluat mainostaa mahdollisuutta maksaa Shop Pay -maksueriä käyttämällä, ota huomioon seuraavat tavat, joilla voit edistää verkkokaupassasi ja markkinointimateriaaleissasi Shop Pay -maksuerien käyttämistä:

1. Viimeistele verkkokauppaasi lisäämällä Shop Pay -maksuerien banneri tuotesivulle ja ostoskorisivulle.
  2. Lisää verkkokauppaasi banneri ja Usein kysyttyä -osio, jossa asiakkaille selitetään, miten Shop Pay -maksuerät toimivat.
  3. Markkinoi Shop Pay -maksueriä sähköpostimarkkinoinnin ja maksullisen median avulla. Voit käyttää valmiiksi ladattua Shopify Email -mallia. Mallin käyttö edellyttää, että sinulla on Shopify Email asennettuna.
  4. Lataa Shop Pay -brändiaineisto.

Ennen markkinointimateriaalin lisäämistä asiakkaiden nähtäville sinun tulee tarkistaa säännöstenmukaisuutta koskevat ohjeet ja hyväksytty viestimateriaali, jotta käytät varmasti oikeita tiedonantoja sekä muotoilua Shop Pay -maksuerien mainostamiseen.