Shop Pay -maksuerät

Shop Pay tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa 50–3 000 USD:n arvoiset tilauksensa kokonaisuudessaan kassalla tai jakaa ne neljään yhtä suureen korottomaan maksuerään. Näistä tilauksista ei koidu asiakkaalle lisämaksuja, korkoja tai myöhästymismaksuja.

Kun asiakas tarkastelee tuotteitasi, seuraavat Shop Pay ‑maksueriä koskevat tiedot näytetään:

• lasketut maksuerämäärät
  • yksityiskohtaiset tiedot asiakkaille, jotka haluavat lisätietoja Shop Pay -maksueristä
  • viimeisimmät vaatimustenmukaisuutta ja sääntelyä koskevat tiedot.

Shop Pay -maksuerät voivat myös parantaa konversioastetta ja tilausten keskimääräistä arvoa antamalla asiakkaille mahdollisuuden maksaa tilauksensa maksuerissä.

Shop Pay -maksuerien aktivoiminen

Jos olet oikeutettu käyttämään Shop Pay -maksueriä, voit aktivoida palvelun.

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Maksut.
  2. Shopify Payments -osiossa klikkaa Hallinnoi.
  3. Valitse Shop Pay -osiosta Shop Pay -maksuerät.
  4. Hyväksy käyttöehdot ja klikkaa sitten Tallenna.

Shop Pay -maksueriä käyttäen tehdyn tilauksen maksunpalautus

Kun palautat maksun tilauksesta, joka on tehty Shop Pay -maksueriä käyttämällä, lähetät maksun takaisin asiakkaalle. Et saa kuitenkaan takaisin Shop Pay -maksuerien palvelumaksua, kun teet maksun palautuksen. Lisätietoja palautusten ja maksun palautusten luomisesta.

Shop Pay -maksueriä käyttävän asiakkaan kokemus kassalla

Jos asiakas haluaa maksaa tilauksensa Shop Payn avulla, hänen täytyy toimia seuraavalla tavalla:

1. Asiakas lisää tuotteita ostoskoriin.
  2. Asiakas maksaa Shop Payn avulla.
  3. Asiakas valitsee maksutavaksi maksamisen erissä.

Kun asiakas on valinnut maksutavaksi maksuerät, hän tarkistaa ostoksensa ja tekee ensimmäisen maksusuorituksensa.

Jäljellä olevat maksut veloitetaan automaattisesti asiakkaan kortilta asiakkaan valitseman maksuaikataulun mukaisesti. Asiakkaat saavat sähköpostimuistutuksen ennen kunkin maksun veloitusta.

Kun tilaus on valmis, saat tilauksen maksun kokonaisuudessaan etukäteen Shop Pay -maksuerien käyttömaksua lukuun ottamatta.

Shop Pay ‑maksuerissä maksamismahdollisuuden markkinoiminen

Jos haluat mainostaa mahdollisuutta maksaa Shop Pay -maksueriä käyttämällä, ota huomioon seuraavat tavat, joilla voit edistää verkkokaupassasi ja markkinointimateriaaleissasi Shop Pay -maksuerien käyttämistä:

1. Viimeistele verkkokauppasi lisäämällä Shop Pay -maksuerien banneri tuotesivullesi. Voit päivittää teemasi ilmaiseksi lähettämällä pyynnön HeyCarson-tiimille.
  2. Lisää banneri ja Usein kysyttyä -sivu verkkokauppaasi.
  3. Markkinoi Shop Pay -maksueriä sähköpostimarkkinoinnin ja maksullisen median avulla. Voit käyttää valmiiksi ladattua Shopify Email -mallia. Mallin käyttö edellyttää, että sinulla on Shopify Email asennettuna.
  4. Lataa Shop Pay -brändiaineisto.

Ennen markkinointimateriaalin lisäämistä asiakkaiden nähtäville sinun tulee tarkistaa säännöstenmukaisuutta koskevat ohjeet ja hyväksytty viestimateriaali, jotta käytät varmasti oikeita tiedonantoja sekä muotoilua Shop Pay -maksuerien mainostamiseen.