Usein kysyttyä Shop Pay -maksueristä

Tämän sivun avulla voit etsiä vastauksia verkkokauppojen omistajien usein kysymiin kysymyksiin.

Tuleeko asiakkaille lisäkuluja?

Jos maksuerätilaus on jaettu neljään joka toinen viikko maksettavaan maksuerään, asiakkaalle ei koidu lisämaksuja, korkoja tai myöhästymismaksuja.

Vaikuttaako Shop Pay -maksuerien käyttäminen asiakkaan luottopisteytykseen?

Tilauksen maksaminen neljässä maksuerässä ei vaikuta luottopisteytykseen.

Palautetaanko Shop Pay -maksuerien palvelumaksut, kun palautan maksun?

Kun palautat maksun tilauksesta, joka on tehty Shop Pay -maksueriä käyttämällä, lähetät maksun takaisin asiakkaalle. Et saa kuitenkaan takaisin Shop Pay -maksuerien palvelumaksua, kun teet maksun palautuksen. Lisätietoja palautusten ja maksun palautusten luomisesta.

Voinko säätää Shop Pay -maksueriä varten käytettävää hintahaarukkaa?

Et. Shop Pay ‑maksuerät ovat käytettävissä vain tilauksille, joiden arvo on 50 – 3 000 USD sisältäen alennukset, toimituskulut ja verot. Asiakkaasi maksavat nämä tilaukset neljässä joka toinen viikko suoritettavassa korottomassa erässä.

Voinko valita, mihin tuotteisiin Shop Pay -maksuerät on käytettävissä?

Et. Shop Pay -maksueriä ei voida mukauttaa vain tiettyihin tuotteisiin, koska Shop Pay -maksuerät ovat käytettävissä kaikkiin kauppasi tuotteisiin tietyn hintahaarukan sisällä lahjakortteja ja tilaustuotteita lukuun ottamatta.

Voivatko asiakkaat ostaa lahjakortteja Shop Pay -maksuerillä?

Eivät. Asiakkaat eivät voi ostaa lahjakortteja Shop Pay -maksueriä käyttämällä.

Voivatko asiakkaat ostaa tilaustuotteita Shop Pay ‑maksuerillä?

Eivät. Asiakkaat eivät voi ostaa tilaustuotteita Shop Pay ‑maksueriä käyttämällä.

Miten voin auttaa asiakkaita, joilla on kysyttävää tai ongelmia Shop Pay -maksuerien käyttöön liittyen?

• Jos asiakkaalla on kysyttävää lainasta, maksun maksamisesta tai tilin hallinnoimisesta, voit toimittaa hänelle linkin artikkeliin Maksuerien Ohjekeskus.
  • Jos asiakkaalla on kysyttävää Shop Paysta tai Shop-sovelluksesta, voit toimittaa hänelle linkin artikkeliin Maksuerissä maksaminen Shop Payn avulla.

Miten saan maksut?

Kun olet rekisteröinyt maksun tilauksesta, joka tehtiin Shop Pay ‑maksueriä käyttäen, saat täyden maksun (josta on vähennetty Shop Pay ‑maksuerien käyttöä koskeva maksu) tilauksestasi 1–3 arkipäivässä. Sinun ei tarvitse periä maksuja asiakkailtasi.

Affirm huolehtii maksuerien maksujen veloittamisesta asiakkailtasi. Affirm suorittaa maksut sinulle, ja maksut lähetetään samalle pankkitilille, jota käytät Shopify Payments -maksuja varten. Mukautetut maksuaikataulut eivät vaikuta Shop Pay -maksuerien maksuihin.

Lisätietoja maksujen vastaanottamisesta Shopify-maksuina.

Miten voin tarkastella Shop Pay -maksuerien avulla tehtyjä tilauksia?

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Tilaukset.
  2. Kirjoita hakupalkkiin "Shop Pay -maksuerät".
  3. Käy läpi Shop Pay -maksuerin avulla tehtyjen tilausten luettelo.

Miten tarkastelen Shop Pay -maksuerien tilausten maksuja?

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulla kohtaan Asetukset.
  2. Valitse klikkaamalla Maksut.
  3. Klikkaa Shopify Payments ‑osiossa valintaa Näytä maksut.
  4. Klikkaa Tapahtumat.
  5. Klikkaa Lisää suodattimia.
  6. Valitse Maksutapa ja valitse sitten Shop Pay -maksuerät.
  7. Klikkaa Valmis.

Mitä tapahtuu, kun asiakas palauttaa Shop Pay -maksuerillä maksetun tuotteen?

Jos asiakkaan palautussumma on pienempi kuin hänen Shop Pay -maksuerien saldonsa, yksi tai molemmat seuraavista toteutuu:

• pienempi maksu viimeisen maksun yhteydessä
  • vähemmän jäljellä olevan lainasaldon tulevia maksuja.

Jos asiakkaan palautussumma on suurempi kuin hänen Shop Pay -maksuerien saldonsa, asiakas saa erotuksen alun perin käyttämälleen maksutavalle.

Lue lisää tilauksen maksun palauttamisesta.

Mitä tapahtuu, jos lisään tuotteen olemassa olevaan tilaukseen?

Jos lisäät tuotteen olemassa olevaan tilaukseen, joka on tehty Shop Pay -maksueriä käyttäen, maksamattomasta saldosta luodaan lasku, joka lähetetään asiakkaalle. Asiakkaan on maksettava jäljellä oleva saldo kokonaisuudessaan toista maksutapaa käyttäen, koska Shop Pay -maksuerät eivät tue lisälaskuja.

Mitkä maksutavat hyväksytään?

Shop Pay -maksuerät on käytettävissä pankkikortilla tai luottokortilla maksetuille ostoksille. Capital One -kortteja ei hyväksytä.