Usein kysyttyä Shop Pay -maksueristä

Tämän sivun avulla voit etsiä vastauksia verkkokauppojen omistajien usein kysymiin kysymyksiin.

Tuleeko asiakkaille lisäkuluja?

Ei. Mitään lisämaksuja, korkoja tai myöhästymismaksuja ei ole. Myöskään asiakkaiden luottopisteisiin maksuerien käytöllä ei ole mitään vaikutusta.

Palautetaanko Shop Pay -maksuerien palvelumaksut, kun palautan maksun?

Ei palauteta. Kun palautat Shop Pay -maksueriä käyttäen tehdyn tilauksen maksun, lähetät maksun takaisin asiakkaalle. Shop Pay -maksuerien palvelumaksua ei kuitenkaan palauteta sinulle, kun palautat maksun. Lisätietoja palautusten ja maksun palautusten luomisesta.

Voinko säätää Shop Pay -maksueriä varten käytettävää hintahaarukkaa?

Et. Shop Pay ‑maksuerät ovat käytettävissä vain tilauksille, joiden arvo on 50 – 3 000 USD sisältäen alennukset, toimituskulut ja verot.

Voinko valita, mihin tuotteisiin Shop Pay -maksuerät on käytettävissä?

Et. Shop Pay -maksueriä ei voida mukauttaa vain tiettyihin tuotteisiin, koska ne ovat käytettävissä kaikkia kaupallesi oikeutettuja tietyn hintahaarukan tuotteita varten lahjakortteja ja tilaustuotteita lukuun ottamatta.

Voinko ladata Shop Pay -maksuerien logon?

Kyllä. Voit lukea lisää Shop Pay -maksuerien brändiaineiston oikeaoppisesta käytöstä ennen Shop Pay -maksuerien logon lataamista ja käyttöä.

Voivatko asiakkaat ostaa lahjakortteja Shop Pay -maksuerillä?

Eivät. Asiakkaat eivät voi ostaa lahjakortteja Shop Pay -maksueriä käyttämällä.

Voivatko asiakkaat ostaa tilaustuotteita Shop Pay ‑maksuerillä?

Eivät. Asiakkaat eivät voi ostaa tilaustuotteita Shop Pay ‑maksueriä käyttämällä.

Miten voin auttaa asiakkaita, joilla on kysyttävää tai ongelmia Shop Pay -maksuerien käyttöön liittyen?

• Jos asiakkaalla on kysyttävää lainasta, maksun maksamisesta tai tilin hallinnoimisesta, voit toimittaa hänelle linkin artikkeliin Maksuerien Help Center.
  • Jos asiakkaalla on kysyttävää Shop Paysta tai Shop-sovelluksesta, voit toimittaa hänelle linkin artikkeliin Maksuerissä maksaminen Shop Payn avulla.

Miten saan maksut?

Kun olet rekisteröinyt maksun tilauksesta, joka tehtiin Shop Pay ‑maksueriä käyttäen, saat täyden maksun (josta on vähennetty Shop Pay ‑maksuerien käyttöä koskeva maksu) tilauksestasi 1–3 arkipäivässä. Sinun ei tarvitse periä maksuja asiakkailtasi.

Affirm maksaa sinulle. Maksut lähetetään samalle pankkitilille, jota käytät Shopify Payments ‑maksuja varten. Mukautetut maksuaikataulut eivät vaikuta Shop Pay ‑maksuerien maksuihin.

Lisätietoja maksujen vastaanottamisesta Shopify-maksuina.

Miten voin tarkastella Shop Pay -maksuerien avulla tehtyjä tilauksia?

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.
  2. Kirjoita hakupalkkiin "Shop Pay -maksuerät".
  3. Käy läpi Shop Pay -maksuerin avulla tehtyjen tilausten luettelo.

Miten tarkastelen Shop Pay -maksuerien tilausten maksuja?

1. Siirry Shopifyn admin-sivulla kohtaan Asetukset.
  2. Valitse klikkaamalla Maksut.
  3. Klikkaa Shopify Payments ‑osiossa valintaa Näytä maksut.
  4. Klikkaa valintaa Näytä tapahtumat.
  5. Klikkaa Suodatin.
  6. Valitse Näytä kaikki resurssit, joissa ‑kentässä Maksutapa.
  7. Valitse on-kentässä Shop Pay ‑maksuerät.
  8. Klikkaa Lisää suodatin.

Mitä tapahtuu, kun asiakas palauttaa Shop Pay -maksuerillä maksetun tuotteen?

Jos asiakkaan palautussumma on pienempi kuin hänen Shop Pay -maksuerien saldonsa, yksi tai molemmat seuraavista toteutuu:

• Viimeisen maksun pienempi maksusaldo
  • Vähemmän jäljellä olevan lainasaldon tulevia maksuja

Jos asiakkaan palautussumma on suurempi kuin hänen Shop Pay -maksuerien saldonsa, asiakas saa erotuksen alun perin käyttämälleen pankkikortille tai luottokortille.

Lue lisää tilauksen maksun palauttamisesta.

Mitkä maksutavat hyväksytään?

Shop Pay -maksuerät on käytettävissä pankkikortilla tai luottokortilla maksetuille ostoksille.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?