Ohjeet Shop Pay -logon käyttämiseen

Jos käytät Shop Pay -logoja, hyväksyt Shop Pay -tavaramerkin käyttöä koskevat ohjeet ja ymmärrät, että näiden ohjeiden rikkominen johtaa lisenssisi päättymiseen tai Shop Pay -bränsiaineiston käyttöluvan perumiseen. Varmista, että noudatat oikein Shopifyn ohjeita Shop Pay -logojen käyttöön.

Voit ladata kaikki Shop Pay -logot zip-tiedostona, joka sisältää .eps-, .jpg-, .png- ja .svg-tiedostoja. Aina kun mahdollista, näytä Shop Pay -logo värillisenä.

Lataa kaikki Shop Pay -logot

Jos haluat lisätietoja Shop Pay -maksuerien tuotemerkin taiteen käyttämisestä, tutustu Shop Pay -maksuerien taiteen käyttämiseen.

Lue lisää Shopify-brändin, kuten Shopping Bagin ja kursivoidun Shopify-sanamerkin, käyttämisestä, kohdasta brändin käyttö.

Pyri käyttämään Shop Payn ensisijaista logoa värillisenä aina, kun mahdollista. Shop Pay -logo on saatavilla myös yksivärisenä.

Ensisijainen Shop Pay logo

Lataa Shop Payn ensisijainen logo

Kun et voi käyttää täysvärillistä logoa, käytä yksiväristä vaihtoehtoa, joka luo kontrastin.

Käytä yksiväristä logoa seuraavissa tilanteissa:

• kun käytät yhden värin tulostusta,
  • jos tarkkoja värejä ei ole mahdollista esittää,
  • jos käytät taustaa, jonka kontrasti on pieni,
  • jos käytät värikästä tai kuvioitua taustaa.

Yksivärinen Shop Pay -logo

Lataa yksiväriset Shop Pay -logot

Tee tilaa Shop Pay -logon ympärille

Kun käytät Shop Pay -logoja, jätä niiden ympärille aina selkeä tila tai täyttö, joka on kooltaan X visuaalisen vaikutuksen tehostamiseksi kaikissa sommittelussa.

"X" tarkoittaa logon korkeutta.

Esimerkki Shop Pay -logon vähimmäiskoosta

Shop Pay -logon vähimmäiskoko

Säilyttääksesi Shop Pay -logon visuaalisen eheyden, älä skaalaa kuvaa alle 105 x 25 pikseliin.

Esimerkki Shop Pay -logon vähimmäiskoosta

Parhaat käytännöt

Kun käytät Shop Pay -logoa verkkokaupassasi, ota huomioon seuraavassa taulukossa olevat suositukset.

Esimerkki värillisestä logosta.
Käytä logoa täysvärillisenä, jos mahdollista.
Esimerkki logosta mustana.
Käytä logoa kokonaan mustana vaihtoehtona täysväriversiolle.
Esimerkki logosta valkoisena.
Käytä logoa kokonaan valkoisena vaihtoehtona täysväriversiolle ja säilytä kontrasti eri värillisillä taustoilla, kuvilla tai kuvioilla.
Esimerkki kokonaan valkoisesta logosta.
Käytä logoa kokonaan valkoisena, kun se on asetettu toisen kuvan päälle. Jos haluat vahvan kontrastin, lisää valkoinen logo mustan taustan päälle.

Seuraavassa on esimerkkejä siitä, mitä sinun tulee välttää Shop Pay -logoa käyttäessäsi.

Esimerkki logosta eri värisenä.
Älä muuta logon väriä.
Ainoat hyväksytyt versiot ovat täysväri, kokonaan musta tai kokonaan valkoinen.
Esimerkki logosta, jonka mittasuhteita on muutettu.
Älä muuta logon mittasuhteita millään tavalla.
Esimerkki logosta, joka on lisätty kuvien päälle.
Älä aseta täysväristä logoa kuvan päälle.
Käytä sen sijaan yksiväristä logoa, joka luo vahvimman kontrastin.
Esimerkki valkoisesta logosta vaaleaa taustaa vasten.
Älä aseta logoa vaalean värin päälle.
Esimerkki logosta lisätyllä varjotehosteella.
Älä muuta tai käytä logossa mitään lisätehosteita, kuten varjoa, ääriviivaa tai sumennusta.
Esimerkki logosta, joka on sijoitettu pohjalle, jonka väri on muu kuin Shop-violetti, musta tai valkoinen.
Käytä logoa ainoastaan Shop-violetilla (heks. nro 5A31F4), mustalla tai valkoisella pohjalla.

Lue lisää verkko-esteettömyyssuunnittelusta.

Lisää maksupainikkeita

Jos käytät Shop Paytä, voit käyttää Shop Pay -kassamaksupainiketta tai Buy with Shop Pay -painiketta.

Shop Pay -kassapainike

Shop Pay -kassapainike sijaitsee pikakassaosioissa. Painiketta käytetään usein yhdessä muiden pikamaksu­vaihtoehtojen kanssa ostoskorisivuilla tai kassalla.

Shop Pay -kassapainike

Buy with Shop Pay -painike

Buy with Shop Pay -painiketta käytetään, kun painike on sijoitettu yksinään sivulle, jossa ei ole tarkempaa kontekstia. Teksti Buy with kertoo asiakkaillesi, mitä tapahtuu, kun he klikkaavat painiketta. Tätä painiketta käytetään usein tuotesivuilla, joissa se luo ostoskorin ja lähettää asiakkaan suoraan Shop Payhin.

Buy with Shop Pay -painike

Yksiväriset maksupainikkeet

Jos et halua käyttää värillistä maksupainiketta, voit käyttää yksiväristä versiota, joka sopii brändisi kassamaksukokemukseen.

Lataa kaikki Shop Pay -maksupainikkeet

Tavaramerkin käyttöä koskevat ohjeet

Näissä ohjeissa selitetään, miten Shop Pay -brändiaineistoja tulee käyttää ja esitellä visuaalisesti. Käyttämällä Shop Pay -brändiaineistoja hyväksyt nämä ohjeet ja ymmärrät, että aineistojen käyttö ohjeiden vastaisesti johtaa lisenssin ja/tai niiden käyttöluvan automaattiseen peruutukseen.

• Voit käyttää näitä brändiaineistoja vain tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti ja vain Shop Payn aktivoineen Shopify-kauppiaan kaupan mainostamiseen, ellei kirjallisesti toisin sovita.
  • Näiden brändiaineistojen käyttö ei saa johtaa kuluttajia harhaan koskien osallisuuttamme yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi toimintaan, sponsorointiin tai tukemiseen.
  • Brändiaineistot, kuten "Shop Pay" ja Shop Pay -logo, ovat yksinoikeudellista omaisuuttamme, ja kaikki näiden brändiaineistojen käytöstä syntyvä liikearvo on yksinomaan meidän eduksemme, etkä voi toimia millään tavoin ristiriidassa näiden brändiaineistojen omistajuuden kanssa. Jos brändiaineistoa käytetään verkkosivulla, niiden täytyy sisältää upotetut hyperlinkit etusivullemme: www.shopify.com.
  • Brändiaineistojamme on käytettävä kunnioittavasti. Niitä ei saa käyttää meitä, tuotteitamme tai palveluitamme vahingoittavalla tavalla tai niin, että käyttö mielestämme halventaa tai muutoin haavoittaa tavaramerkkiemme tai muiden brändiaineistojemme liikearvoa tai mainetta. Toisin sanoen älä yhdistä brändiaineistoihimme mitään luvatonta tai laitonta toimintaa tai käytä niitä harhaanjohtavilla tai haitallisilla tavoilla.