Aktivoi Shop Pay

Shop Pay on nopeutettu kassalla maksun vaihtoehto, jonka avulla asiakkaat voivat tallentaa sähköpostiosoitteensa, luottokorttitietonsa sekä toimitus- ja laskutustietonsa. Tämä voi säästää asiakkaiden aikaa kassalla, varsinkin jos he ovat jo ottaneet Shop Payn käyttöön missä tahansa Shopify-kaupassa. Jos kauppasi tarjoaa paikallisen noudon tai toimituksen, asiakas voi valita sen maksuvaiheessa Shop Payn avulla.

Asiakkaan on annettava jokin sähköpostiosoite kassalla, jotta hän voi tallentaa maksutietonsa. Asiakkaille, jotka antavat yhteydenottokentässä vain puhelinnumeron, ei tarjota Muista minut -kehotetta tietojen tallentamiseen. Lisätietoja nopeutetuista maksuista.

Asiakkaan toimitus- ja laskutustiedot tallennetaan turvallisesti Shopifyn PCI-yhteensopivaan palvelimeen ja ne jaetaan myymälän kanssa vain, jos tilaus tehdään. Jos asiakkaillasi on kysyttävää siitä, miten Shop Pay toimii tai kuinka heidän tietojaan säilytetään, voit ohjata heidät Shop Pay Help Center -sivulle.

Toimituspäästöt kompensoidaan Shop Payn kautta ostetuista tilauksista.

Aktivoi Shop Pay

1. Shopify Payments -osiossa klikkaa Hallinnoi.

2. Valitse Shop Pay ‑kohdasta Shop Pay.

3. Napauta Tallenna.

Asiakkaat voivat nyt käyttää Shop Pay -palvelua maksaessaan verkkokauppasi kassalla.

Shop Payn deaktivoiminen

1. Shopify Payments -osiossa klikkaa Hallinnoi.

2. Shop Pay -kohdassa poista Shop Pay -valinta.

3. Napauta Tallenna.

Shop Payn aktivoiminen kolmansien osapuolien portaaleja varten

Shop Payn käyttäminen kolmannen osapuolen maksuportaaleja varten aktivoi nopeutetun kassalla maksun verkkokaupassasi, Facebookissa ja Instagramissa.

Jos verkkokauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa ja täyttää Shopify Paymentsin vaatimukset, voit aktivoida Shop Payn kolmannen osapuolen maksuportaalia varten.

Toimi näin:

1. Klikkaa Kolmannen osapuolen maksupalveluiden tarjoajat -osiossa Hallinnoi.

2. Valitse Shop Pay ‑kohdasta Ota Shop Pay käyttöön.

3. Napauta Tallenna.

4. Klikkaa Shop Pay -osiossa Viimeistele määritys.

5. Anna tarvittavat tiedot verkkokaupastasi sekä pankkitietosi ja valitse sitten Tallenna.

Jotta voit vastaanottaa maksuja, sinun on määritettävä Shop Pay ja annettava tietoja, kuten kaikki yrityksen tiedot ja pankkitiedot. Jos et suorittanut määritystä, kun aktivoit Shop Payn, sinun on suoritettava se 21 päivän kuluessa siitä, kun olet saanut ensimmäisen maksusi Shop Payn kautta. Jos Shop Payn määritys ei ole valmis 21 päivän kuluttua, kaikki maksut hyvitetään automaattisesti asiakkaalle.

Lue lisää maksun saamisesta Shop Payn kautta.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?