Advanced Cash on Delivery -sovellus

Advanced Cash on Delivery -sovellus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden suorittaa maksun postiennakolla, kun he ostavat kaupastasi.

Advanced Cash on Delivery (Postiennakon lisävalinnat) -sovellus tarjoaa toimintoja, jotka eivät ole saatavilla, jos otat käyttöön Cash on Delivery (COD) (Postiennakko) -valinnan ja määrität sille Manual Payments (Manuaaliset maksut) adminisi Payments Settings (Maksuasetukset) -kohdassa. Advanced Cash on App -sovelluksella voit esimerkiksi:

Advanced Cash on Delivery -toimituksen kelpoisuuden asetus hintahaarukan mukaan

Voit määrittää tilauksille hintaluokan, jonka puitteissa postiennakkolähetyksiä voidaan toimittaa asiakkaille. Tämä hintahaarukka on laskennallinen välisumma ilman toimituskustannuksia ja veroja. Voit esimerkiksi määrittää postiennakkotoimituksille enimmäishinnan, jos et halua ottaa hinnaltaan huomattavien toimitusten lähettämiseen ilman ennakkomaksua sisältyvää riskiä. Jos tilaus ei ole määritellyn hintaluokan sisällä ja asiakkaasi on määrittänyt postiennakon maksutavakseen, asiakas saa virheilmoituksen yrittäessään tehdä tilauksen.

1. Avaa Advanced Cash on Delivery (Postiennakon lisäasetukset) -sovellus.

2. Määritä Order subtotal (Tilauksen välisumma) -osion Minimum price (Vähimmäishinta) -kentässä postiennakkotoimituksille vähimmäishinta. Voit asettaa arvoksi 0, jos et halua asettaa vähimmäishintaa.

3. Anna enimmäishinta Maximum price (Enimmäishinta) -kentässä.

Advanced Cash on Delivery -toimituksen kelpoisuuden määrittäminen postinumeron mukaan

Oletusarvoisesti postiennakko on saatavilla kaikille postinumeroille Intiassa. Jos et halua tarjota postiennakkoa kaikille postinumeroille, voit määrittää, mitkä postinumerot voivat käyttää Advanced Cash on Delivery -sovellusta. Voit joko syöttää postinumerot manuaalisesti tai voit ladata luettelon niistä CSV-tiedostona Shopify adminiin.

1. Valitse Postal codes (Postinumerot) -osiossa Limit where Cash on Delivery is available (Raja johon saakka postiennakkotoimitus on käytettävissä).

2. Voit ladata .CSV-tiedoston, jossa on postinumeroluettelo, napsauttamalla Upload a CSV file (Lataa CSV-tiedosto) -linkkiä tai siirtämällä hiirellä tämä .CSV-tiedosto Serviced postal codes (Alueet joilla on postinjakelu) -alueelle.

1. Voit syöttää postinumerot manuaalisesti napauttamalla Manuaalinen syöttö -linkkiä ja kirjoittamalla sitten kunkin postinumeron pilkuilla tai välilyönneillä erotettuna.

Advanced Cash on Delivery -toimituskulujen luominen

Voit veloittaa asiakkailta lisämaksun postiennakkotoimituksista. Maksu lasketaan toimituskuluina, johon sisältyvät sekä toimituskulut että postiennakkotoimituksen maksu. Kun asiakkaat ostavat tuotteen, he voivat valita toimitusmenetelmän, johon toimitusmaksu sisältyy:

Voit luoda postiennakkotoimituksille useita toimituskuluja. Voit esimerkiksi periä korkeamman maksun postiennakkolähetysten pikatoimituksista.

Huom: On hyvä tapa luoda Advanced Cash on Delivery -sovelluksessa kuluja, joka vastaavat kaupallesi aiemmin luomiasi toimitusmaksuja. Voit luoda jokaiselle toimituskululle vastaavan postiennakkotoimitusmaksun hallintapaneelin Toimitusasetuksissa. Suosittelemme, että käytät seuraamista helpottavaa nimeämiskäytäntöä. Voit esimerkiksi luoda "nopeutetun" toimitusmaksun rinnalle "nopeutettu + postiennakko" -toimitusmaksun.

Lisää postiennakkomaksu syöttämällä yhdistetty maksu, joka sisältää toimitus- ja postiennakkomaksun. Jos sinulla on jo esimerkiksi nopeutettu toimitusmaksu, jonka hinta on 30,00 rupiaa, ja haluat lisätä 10,00 rupian postiennakkomaksun, voit luoda "nopeutettu + postiennakko" -toimitusmaksun, jonka hinta on 40,00 rupiaa.

Jos haluat luoda postiennakkotoimitusmaksun, suorita seuraavat toimet:

1. Avaa Advanced Cash on Delivery (Postiennakon lisäasetukset) -sovellus.

2. Valitse Create new Cash on Delivery shipping rates (Valitse postiennakkolähetysten uudet toimituskulut) Cash Delivery Shipping rates (Postiennakkotoimitusten lähetyskulut -osiossa ja sen jälkeen Add rate (Lisää hinta).

3. Anna Name (Nimi) -kentässä hinnan nimi.

4. Kuvaa tämän postiennakkotoimituksen hinta Description (Kuvaus)-kentässä.

5. Jos haluat, että toimitusmaksu perustuu hintaan, valitse Alue-kohdassa Hintaan perustuva ja syötä tilauksen vähimmäis- ja enimmäishinnat annettuihin kenttiin.

6. Jos haluat, että toimitusmaksu perustuu painoon, valitse Alue-kohdassa Painoon perustuva ja syötä tilauksen vähimmäis- ja enimmäispainot annettuihin kenttiin.

7. Määritä, kuinka paljon veloitat tästä postiennakkolähetyksestä lähetyskuiluina Rate amount (Hinnan määrä) -kentässä. Hintaan sisältyvät sekä toimituskulut että toimitusta koskeva lisämaksu, jonka haluat periä.

8. Klikkaa Tallenna.

Mukautetun kiitosviestin laatiminen

Jos haluat antaa kiitosviestin, joka näkyy tilauksen tilasivulla sen jälkeen, kun asiakas on tehnyt tilauksen, kirjoita viesti lisäohjeet-osioon.

Postiennakkomaksutavan aktivoiminen

Kun olet viimeistellyt Advanced Cash on Delivery -sovelluksen käyttöönoton, sinun täytyy aktivoida maksutapa, jotta asiakkaasi voivat käyttää sovellusta.

Napauta sivun yläosassa olevassa bannerissa Aktivoi nyt.

Postiennakkolähetysten saamisen tarkistusmahdollisuuden lisääminen

Voit lisätä tuotteen saatavuustarkistuksen kauppasi teemaan ja tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden tarkistaa, voivatko he saada postiennakkolähetyksiä postinumeroalueelleen.Voit tehdä tämän sen jälkeen, kun olet aktivoinut Advanced Cash on Delivery -maksut kaupassasi.

Postiennakkotilausten vianmääritys

Osa kolmannen osapuolen jakelu- tai kirjanpitosovelluksista ei välttämättä pysty tunnistamaan postiennakkomaksuja sen jälkeen, kun tilaus on päivitetty Merkitse maksetuksi ‑painiketta käyttämällä. Jos käytät kolmannen osapuolen jakelu- tai kirjanpitosovelluksia, voit merkitä postiennakkotilauksesi maksetuksi Tilauksen tiedot ‑sivulta.

Vaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Klikkaa tilausnumeroa.

3. Valitse avattavasta More actions (Lisätoimintoja) -alasvetovalikosta Mark as paid with cash (Merkitse maksetuksi käteisellä).

Advanced Cash on Delivery -maksujen deaktivoiminen

Jos et halua jatkaa Advanced Cash on Delivery -maksutapaa käyttöä, voit lopettaa sen tarjoamisen milloin tahansa deaktivoimalla sen maksuasetuksissasi.