Postiennakon saatavuuden tarkistustoiminnon lisääminen teemaan

Asiakas voi tarkistaa, onko hänen postinumeronsa sopiva toimituksiin postiennakolla, kun lisäät teemaan (tuotteen tai korin sivulle) koodinpätkän, joka tarkistaa palvelun saatavuuden.

Luo koodinpätkä saatavuuden tarkistamiseen

Postiennakkotoimituksen saatavuuden tarkistuksen lisäämistä varten Shopify-teemaa pitää mukauttaa.

1. Etsi Koodinpätkät-kansio ja avaa se klikkaamalla.

2. Klikkaa Lisää uusi koodinpätkä -linkkiä.

3. Anna koodinpätkälle nimi cod-checker.

4. Klikkaa Luo koodinpätkä.

5. Mene uudessa selaimen välilehdellä osoitteeseen https://cod.shopifyapps.com/postal_code_checker.liquid.

6. Kopioi sivun koko sisältö (Mac-koneilla CMD-C ja Windows-koneilla CTRL-C).

7. Liitä koko kopioitu sisältö hallintasivun cod-checker-koodinpätkään (Mac-koneilla CMD-V ja Windows-koneilla CTRL-V).

8. Tallenna muutokset.

Liitä palvelun saatavilla olon tarkistus tuotteen tai ostoskorin sivulle

1. Etsi Mallit-kansiosta product.liquid tai cart.liquid ja klikkaa sitä.

2. Liitä seuraava rivi kohtaan, johon haluat liittää tarkistuskoodin:

{% render 'cod-checker' %}
  1. Tallenna muutokset. Saatavuuden tarkistus on nyt tuotteen tai ostoskorin sivulla.

Käy demokaupassa

Käy demokaupassa, niin näet postiennakkotoimituksen saatavuuden tarkistuksen toiminnassa.