Advanced Cash on Delivery -sovelluksen aktivointi, mukauttaminen ja vianmääritys

Aktivoi ja mukauta Advanced Cash on Delivery -maksutapaa ja tarjoa asiakkaillesi kätevä maksuvaihtoehto. Paranna heidän kokemustaan lisäämällä saatavuustarkistus ja lisäämällä mukautettu kiitosviesti sekä vianmääritys ongelmiin, joita saattaa syntyä kolmannen osapuolen fulfillment- tai accounting-sovellusten kanssa.

Postiennakkomaksutavan aktivoiminen

Kun olet viimeistellyt Advanced Cash on Delivery -sovelluksen määrittämisen, seuraava vaihe on aktivoida maksutapa asiakkaiden käyttöön. Jos haluat aktivoida Cash on Delivery -postiennakkomaksutavan, klikkaa sivun yläosan bannerista kohtaa Aktivoi nyt.

Postiennakkolähetysten saamisen tarkistusmahdollisuuden lisääminen

Jos haluat tarjota asiakkaille mahdollisuuden tarkistaa, voiko postiennakkotoimituksen saada heidän postinumeroonsa, voit lisätä saatavuuden tarkistuspalvelun kauppasi teemaan aktivoituasi Advanced Cash on Delivery -maksut kaupassasi. Tämän ominaisuuden avulla asiakkaat voivat selvittää, onko postiennakko saatavilla heidän sijainnissaan.

Advanced Cash on Delivery ‑maksujen deaktivoiminen

Jos et halua jatkaa Advanced Cash on Delivery -maksutapaa käyttöä, voit lopettaa sen tarjoamisen milloin tahansa deaktivoimalla sen maksuasetuksissasi.

Postiennakkotilausten vianmääritys

Joissakin tapauksissa kolmannen osapuolen jakelu- tai kirjanpitosovellukset eivät välttämättä tunnista Cash on Delivery -postiennakkomaksua sen jälkeen, kun olet päivittänyt tilauksen Merkitse maksetuksi -painikkeella. Jos käytät tällaisia sovelluksia ja kohtaat tämän ongelman, voit merkitä Cash on Delivery -postiennakkotilauksesi manuaalisesti maksetuksi Tilaustietosivulla.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset.

2. Klikkaa tilausnumeroa.

3. Valitse avattavasta More actions (Lisätoimintoja) -pudotusvalikosta Mark as paid with cash (Merkitse maksetuksi käteisellä).

Mukautetun kiitosviestin laatiminen

Asiakaskokemuksen parantamiseksi voit lisätä mukautetun kiitosviestin, joka näkyy Tilauksen tila -sivulla, kun asiakas on tehnyt tilauksen onnistuneesti. Tämä viesti voi ilmaista kiitollisuutesi ja antaa asiakkaalle lisäohjeita tai -tietoja.

Vaiheet:

1. Avaa Advanced Cash on Delivery (Postiennakon lisäasetukset) -sovellus.
  2. Kirjoita Lisäohjeet-osion tekstikenttään haluamasi kiitosviesti.